Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 60χρονος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας

Συνελήφθη στην Πάτρα ο βασικός ύποπτος για το μακελειό στην Ανδραβίδα. Νωρίτερα μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε η οικογένεια που δολοφονήθηκε από τον μακελάρη.

Εντοπίστηκε μία ύποπτη κίνηση στο σπίτι αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένος ο συναγερμός και λίγο αργότερα συνελήφθη ο βασικός ύποπτος στην Πάστρα.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για την δολοφονία στην Ανδραβίδα

To μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς και όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Σοκαρισμένη με την υπόθεση η Αγγελική Νικολούλη

Μπορεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της να ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3) δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει στο Φως στο Τούνελ, το μακελειό που έλαβε χώρα στην Ανδραβίδα.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής εξέφρασε το σοκ της για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με τους ρεπόρτερ της προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα.

«Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη. Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά. Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.