Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί στον Κορυδαλλό με Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λίγο πριν τη δίκη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Μαζί στον Κορυδαλλό με Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο ηθοποιός που απασχόλησε και απασχολεί το πανελλήνιο έπειτα από τις αποκαλύψεις που ήρθαν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας, και του οποίου η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει 18 Μαρτίου, ήδη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Μπορεί οι μεταγωγές να γίνονται λίγες ημέρες μετά την δίκη, ωστόσο αυτή τη φορά έγινε μία βδομάδα νωρίτερα, έτσι και ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στις συγκεκριμένες.

Το Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 14/3, μετέφερε αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο ηθοποιός είναι στην ίδια πτέρυγα φυλακών με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με το Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει το γεγονός.

Στην ίδια πτέρυγα με τον Λιγνάδη και τον Αναγνωστόπουλο μεταφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ηθοποιός να υπενθυμίσουμε πως κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ωστόσο μαζί στην ΣΤ' πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού στο κελί Ζ1, βρίσκεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

O Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Αν μου επιτραπεί δημοσιογραφικά… ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «φιλοξενεί» στο κελί του τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη…», με τον ρεπόρτερ να συμπληρώνει ότι ο Πέτρος με τον Δημήτρη κάνουν παρέα στις φυλακές Κορυδαλλού και προαυλίζονται μαζί.

Άσχημα νέα για την κατάσταση υγείας του λίγο πριν τη δίκη

Λίγες ημέρες πριν την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και πιο συγκεκριμένα σήμερα, Τρίτη 8/3, αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό πως ο ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή και μετέφερε όλες τις πληροφορίες.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για βιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.