Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει κατά του στο δικαστήριο και η Εβελίνα Παπούλια

Μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη και τη Λένα Δροσάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει κατά του στο δικαστήριο και η Εβελίνα Παπούλια

Λίγες μέρες έχουν μείνει για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου. Ο ηθοποιός μάλιστα έχει ήδη μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η εκπομπή Πρωινό, σε σχετικό ρεπορτάζ που έκανε αποκάλυψε τα ονόματα των γυναικών που θα καταθέσουν κατά του στο δικαστήριο.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται η Λένα Δροσάκη, η οποία ήταν μία από τις τρεις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν αρχικά, η Κάτια Δανδουλάκη καθώς και η Εβελίνα Παπούλια, ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε ότι θα μιλήσει στο δικαστήριο.

Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως μία ακόμα ηθοποιός θα καταθέσει κατά του στο δικαστήριο. Αυτή δεν είναι άλλη από την Χρύσα Παππά.

Οι εξελίξεις με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του ηθοποιού

Λίγες ημέρες πριν την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και πιο συγκεκριμένα σήμερα, Τρίτη 8/3, αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό πως ο ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή και μετέφερε όλες τις πληροφορίες.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για βιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.