Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινάει την Παρασκευή 18/03 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε ότι η μεταγωγή του γνωστού ηθοποιού πραγματοποιήθηκε από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα, ι μεταγωγές γίνονται 2-3 ημέρες μετά την δίκη, ωστόσο αυτή τη φορά έγινε αρκετές ημέρες νωρίτερα. Μάλιστα, από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά πως αυτό μπορεί να συνέβη μετά από σχετική αίτηση του δικηγόρου του και έγινε δεκτό. Από την άλλη, πολλά έχουν ακουστεί για την υγεία του ίδιου, δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Οι πληροφορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος έχει παίξει θετικό ρόλο στη ζωή μου» - Διχάζει με τη νέα του δήλωση ο Μπιμπίλας για Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην παρέα του Πρωινού το πρωί της Δευτέρας 7/3 και έκανε δηλώσεις αναφορικά με το metoo στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός με την αρμοδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ θέλησε να πάρει λόγο για τα όσα καταλογίζουν στον Γιώργο Κιμούλη αλλά και στον φίλο του Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Μπιμπίλας φυσικά και αποδέχεται τις κατηγορίες για το πρόσωπο του δευτέρου, απλώς όπως είναι φυσικό έρχεται σε αρκετά δύσκολη θέση, γιατί έχει να θυμάται καλές στιγμές από την συνεργασία τους. Τη δυσκολία αυτή θα τη διαπιστώσουμε ακόμα καλύτερα στις 18 Μαρτίου, όποτε και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τον Φιλιππίδη και θα παρευρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Δεν έχει φύγει μέσα από την καρδιά μου. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη, αλλά μέσα μου βαραίνει πιο πολύ των ανθρώπων που άκουσα να κλαίνε γοερά. Ο Πέτρος έχει παίξει θετικό ρόλο στη ζωή μου και την καριέρα μου, έχω ζήσει δυνατές στιγμές μαζί του, υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν πει “δυνατά” πράγματα που με βάζουν σε σκέψεις.

Καταλαβαίνετε πόσο λεπτά είναι όλα αυτά, σε πόσο δυσχαιρή θέση θα έρθω στο δικαστήριο από τη μια είναι άνθρωποι που άκουσα να κλαίνε γοερά και από την άλλη είναι τα μάτια του Πέτρου που τόσα χρόνια δούλεψα μαζί του. Σοκαρίστηκα και λυπήθηκα από τις εξομολογήσεις που άκουσα. Αν βρισκόμουν με τον Πέτρο θα του έλεγα ένα μεγάλο “γιατί;”. Στο δικαστήριο θα είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου.

Έχω περάσει τόσες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου την προσωπική που επειδή είμαι ψύχραιμος άνθρωπος θα το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και καθαρή συνείδηση. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα στεναχωρηθώ. Με την Ελπίδα Νίνου έχουμε μιλήσει λίγο στο τηλέφωνο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας