Τραγωδία Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις - Πότε θα μιλήσουν οι γονείς

Στην Πάτρα Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις - Πότε θα μιλήσουν οι γονείς

Στο τελευταίο στάδιο όπως φαίνεται είναι η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας καθώς εκεί βρίσκεται από τη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη, κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών. Έτσι ελπίζουν όλοι πως θα ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, (δείτε εδώ την τοποθέτηση του κ.Σόμπολου για την υπόθεση) ώστε να σταματήσουν οι εικασίες και οι λάθος κατηγορίες προς διάφορες μεριές.

Ωστόσο την ίδια χρονική στιγμή, αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση τους δημόσια, ορισμένα περιστατικά με τη μητέρα των παιδιών και διάφορες εκρήξεις της που σκιαγραφούν με κάποιο τρόπο, σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδικών, ένα οξύθυμο άτομο.

Ο στόχος των Αρχών με τις καταθέσεις στην Πάτρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μια μικρή ομάδα αστυνομικών από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα πάρει καταθέσεις από τους γιατρούς των δύο νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 8χρονη και στη συνέχεια θα προχωρήσουν με την κατάθεση της ιατροδικαστού, κ. Τσιόλα, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Πάτρας.

Στο τελευταίο στάδιο, την επόμενη εβδομάδα, οι αστυνομικοί θα λάβουν καταθέσεις από συγκεκριμένους συγγενείς της οικογένειας και στο τέλος θα μιλήσουν με τους γονείς.

«Η αρχή τους τέλους…» - Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης με τα ρεπορτάζ του καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φωτίζει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση.... διαβάστε την στο athensmagazine.gr