Πάτρα: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πατέρα των παιδιών - «Μένει με μία κοπέλα...»

Ποια είναι η σχέση του ζευγαριού σήμερα;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάτρα: Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πατέρα των παιδιών - «Μένει με μία κοπέλα...»

Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, ενώ μάλιστα οι καταθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε εδώ πότε αναμένεται να μιλήσει η μητέρα -. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις το μεσημέρι της Τρίτης 15/3.

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο είναι χωρισμένο αυτή τη στιγμή αλλά ο πατέρας των κοριτσιών φαίνεται να μένει με μια άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Οι αποκαλύψεις που έγιναν στο T-Live για την υπόθεση της Πάτρας

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι.

Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά η μαρτυρία.

Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις. Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης με τα ρεπορτάζ του καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φωτίζει κάποιες πτυχές της υπόθεσης που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση.... διαβάστε την στο athensmagazine.gr