Πέθανε απρόσμενα σε ηλικία 63 ετών ο Σκοτ Χολ

Θλίψη...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πέθανε απρόσμενα σε ηλικία 63 ετών ο Σκοτ Χολ

Μετά τον θάνατο του William Hurt, μια ακόμα απώλεια έρχεται να μας συγκλονίσει, αυτή του θρυλικού Σκοτ Χολ. Ο επαγγελματίας αθλητής πάλης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, μετά από τρεις καρδιακές προσβολές, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο για επέμβαση που έκανε στο ισχίο του.

Πέθανε ο Σκοτ Χολ

Λίγα λόγια για τον Σκοτ Χολ

  • Ο Razor Ramon, όπως ήταν το όνομά του στα ρινγκ του WWF και του WWE, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του pro-wrestling την δεκαετία του ‘90, έχοντας μία κλασσική οδοντογλυφίδα στο στόμα και σχηματίζοντας μαζί με τον Kevin Nash και τον Hulk Hogan την επική NWO.
  • Έχοντας την φήμη του κακού παιδιού και των καταχρήσεων, πολλές φορές έγινε… είδηση για όχι και τόσο καλούς λόγους, όμως κατάφερε να μπει στο Hall Of Fame δύο φορές. Μία στο 2014 ως Razor Ramon και άλλη μία το 2022 για την NWO.
  • Το 1983, είχε κατηγορηθεί για δολοφονία δευτέρου βαθμού, όταν πυροβόλησε έναν άντρα, μετά από διαπληκτισμό τους σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Οι δύο άντρες είχαν πιαστεί στα χέρια και ο Hall αφέθηκε ελεύθερος με το ελαφρυντικό της αυτοάμυνας.
  • Το 2011, παραδέχτηκε πως σκότωσε τον άντρα και πως δεν μπορεί να το ξεχάσει. Εκτός αυτού, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συλληφθεί υπό την επήρεια αλκοόλ, και για αντίδραση κατά των αρχών.
  • Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, έχει εθιστεί στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, με το WWE να αναλαμβάνει για αρκετό καιρό την νοσηλεία του για να αποτοξινωθεί.
  • Είχε κάνει πολλές απόπειρες να ξεπεράσει τον εθισμό του με όλες τις ουσίες, με τελευταίο… μαύρο περιστατικό να είναι αυτό του Απριλίου του 2012, όπου βρέθηκε μεθυσμένος να χτυπάει την κοπέλα του.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr