Τραγωδία Πάτρα: Νέα ανάρτηση "κόλαφος" του ιατροδικαστή - Τι ανέφερε

Η απάντηση του σε σημαντικό ερώτημα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Νέα ανάρτηση

Παρά τα ξεσπάσματα των γονιών της υπόθεσης στην Πάτρα, σχετικά με τα πορίσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από γιατρούς και αστυνόμους, θεωρώντας πως αυτά ευθύνονται για τη γνώμη της Ελλάδας απέναντι τους, σε νέα ανάρτηση «βόμβα» προχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Το πρωί της Τετάρτης 16/3, ο ιατροδικαστής ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, την απάντηση του σε ερώτημα σχετικά με το αν θα μπορούσε κάποιος να έχει προκαλέσει ασφυξία στα παιδιά, οδηγώντας στο θάνατό τους.

Η ανάρτηση "φωτιά" του ο ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

«Το να διαγνώσεις ασφυξία στα βρέφη και στα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα δύσκολο επειδή αυτός ο βίαιος θάνατος στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σχεδόν καθόλου σημάδια» αναφέρει ο ιατροδικαστής στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Τυχερός ο συνάδελφος σε αυτά τα περιστατικά αν βρει έστω μια μικρή “λύση βλεννογόνου” ή κάποιες μικροεκδορές. Οπότε πολύ βασικό το να στείλουμε ιστοτεμάχια στον Παθολογοανατόμο για εξέταση στο μικροσκόπιο.

Αυτό που διαβάζω σε μια παθολογοανατομική έκθεση, στον εγκέφαλο, «αλλοιώσεις ως επί ανοξυγοναιμίας» νομίζω είναι κατανοητό ακόμα και χωρίς λεξικό».

Ας πάρουμε την υπόθεση ότι ένας παππούς πάσχει (στην καρδιά) από στεφανιαία νόσο, αν κάποιος πάει και του αποφράξει τα...

Posted by Grigoris Leon on Wednesday, March 16, 2022

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πατέρα των παιδιών

Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, ενώ μάλιστα οι καταθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε εδώ πότε αναμένεται να μιλήσει η μητέρα -. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις το μεσημέρι της Τρίτης 15/3.

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο είναι χωρισμένο αυτή τη στιγμή αλλά ο πατέρας των κοριτσιών φαίνεται να μένει με μια άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι.

Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά η μαρτυρία.