Δυσάρεστα νέα: "Η εταιρεία μας..." - Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Αν είστε πελάτης σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστα νέα:

Μέσα από μία έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης θέλησε να προειδοποιήσει τους πελάτες της για μία απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί την επωνυμία της εταιρείας.

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με το όνομα του Σκλαβενίτη μιας και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ της χώρας (δείτε εδώ μάλιστα μία μεγάλη αλλαγή που θα κάνει τους επόμενους μήνες).

Η ανακοίνωση του Σκλαβενίτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράνομη χρήση της επωνυμίας της Επιχείρησής μας από αγνώστους, σε πλασματικούς διαδικτυακούς διαγωνισμούς. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις, καταχωρίζοντας προσωπικά στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροεπιταγές αξίας έως και 800 ευρώ για αγορές από τα Καταστήματά μας. Η Εταιρεία μας ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών. Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας:

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση) και

με αποστολή e-mail στο: info@sklavenitis.com.

Σκλαβενίτης απάτη

Ένα παιδί είναι η αιτία που ο Σκλαβενίτης δεν ανοίγει της Κυριακές

Ότι κι αν συμβεί, όσο κι αν πέσει ή όσο κι αν ανέβει ο τζίρος των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (δείτε εδώ πόσα εκατομμύρια έβγαλε το 2020) ένας είναι ο κανόνας: Δεν ανοίγουν ποτέ Κυριακές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη τον Απρίλιο του 2018 σε επικήδειο που εκφωνήθηκε από συνεργάτη του Ομίλου.

«Κυριακή 1η Απριλίου. Ποιος δεν θα ευχόταν αυτό το άσχημο νέο να ήταν μία κακοήθεια της ημέρας. Αυτό θέλαμε να πιστέψουμε όλοι. Μας γέλασες φίλε Στέλιο. Ήθελες να κάνεις πάλι κάτι που εμείς δεν περιμέναμε.

Σήμερα έχεις καταφέρει να κάνεις το βάρος ασήκωτο καθώς μοναδική πυξίδα στη ζωή σου ήταν η δικαιοσύνη. ”Να γίνει αυτό που είναι σωστό”, αυτό έλεγες πάντα, και πάντα με μία καθηλωτική απλότητα.

Πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να βρεις στον τόπο μας τον συνδυασμό μίας πετυχημένης επιχειρηματικής πορείας να συμβαδίζει με την ταπεινότητα, την ηθική, την ευγένεια και κυρίως την αγάπη για τον άνθρωπο.

Η απόφαση του ”δεν ανοίγουμε τις Κυριακές”. Ποιος ξέρει την ανθρώπινη ιστορία πίσω από αυτή την απόφαση; Ζητώ συγνώμη που μοιράζομαι το μυστικό σου. Σκεφτόσουν μαζί με τα αδέλφια σου τι θα κάνατε.

Δεν είχατε αποφασίσει και βγαίνοντας από το γραφείο σου άκουσες το μικρό παιδί ενός στελέχους σου να λέει ”γιατί μαμά λες ότι είναι καλό αφεντικό ο Σκλαβενίτης αφού την Κυριακή δεν θα είσαι σπίτι μας”. Σου πήρε μόνο ένα λεπτό να γυρίσεις πίσω στο γραφείο σου και να πάρετε αμέσως την απόφαση σας. ”Δεν ανοίγουμε”».