Τραγωδία Πάτρα: Δέχεται απειλές η βασική μάρτυρας - Τι αποκαλύπτει η ίδια

Θα απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Δέχεται απειλές η βασική μάρτυρας - Τι αποκαλύπτει η ίδια

Καθημερινές και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οσο προχωρά και η διαδικασία των καταθέσεων, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ακόμα πιο συνταρακτικά. Και αυτός είναι και ο λόγος που μία βασική μάρτυρας της υπόθεσης αντιμετωπίζει προβλήματα από το περιβάλλον της μητέρας.

Η μητέρα παρενοχλεί μια βασική μάρτυρα που εμφανίστηκε στο Φως στο Τούνελ

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η ίδια η μάρτυρας, μιλάει για την εμμονή της μητέρας των κοριτσιών μετά από την παρουσία της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η μάρτυρας υποστηρίζει πως δέχεται τηλεφωνήματα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, και πως πλέον ετοιμάζεται να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς η κατάσταση αυτή την έχει τρομοκρατήσει.

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές, ήταν το τι ενόχλησε τόσο τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Είναι το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η βασική μάρτυρας αυτό που προκάλεσε την εμμονή της μητέρας ή τα όσα είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη; Η μάρτυρας, πάντως, αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα και την έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως η μητέρα των τριών κοριτσιών παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τα γραφόμενα για την υπόθεση της Πάτρας.

Δέχεται απειλές η Αγγελική Νικολούλη

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (18/3) Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως περιμένει ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αμέσως εξήγησε πως όταν έκανε αυτή την αποκάλυψη έλαβε ένα νέο τηλεφώνημα, στο οποίο την απείλησαν για τη διαρροή της πληροφορίας. Ψύχραιμη όπως πάντα, η έμπειρη παρουσιάστρια αρκέστηκε στο να πει ότι ξέρει πώς να κρατάει τις ισορροπίες.

«Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.