Φως στο Τούνελ: Στην τελική ευθεία η υπόθεση της Πάτρας

Τι θα δούμε σήμερα 18/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Στην τελική ευθεία η υπόθεση της Πάτρας

Την Παρασκευή 18/3 η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, θα παρουσιάσει τις εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της μητέρας των παιδιών, ενώ θα έρθουν στο προσκήνιο δύο νέες εξαφανίσεις.

Το ερώτημα που απασχολεί την ίδια, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό είναι η τελική αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών και εάν αυτή οφείλεται παθολογικά αίτια. Νέες μαρτυρίες-«φωτιά» παρουσιάζονται στην εκπομπή, οι οποίες θα σοκάρουν και θα φέρουν τα πάνω - κάτω στην υπόθεση.

Το τρέιλερ του σημερινού 18/3 επεισοδίου Φως στο Τούνελ

Τι δηλώνει ο πιο φημισμένος ιατροδικαστής, Νίκος Καλογρηάς

Ο Νίκος Καλογρηάς βρέθηκε στην παρέα του Στούντιο 4 την Πέμπτη 17/3 και αναφέρθηκε σε πολύ βασικά περιστατικά, που έχει εξετάσει στην καριέρα του αλλά και στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός ιατροδικαστής έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολύ τρανταχτά ονόματα, που έφυγαν από τη ζωή, όπως ο Ζακ Στεφάνου αποκάλυψε πως δέχεται συνεχώς ερωτήσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης των 3 κοριτσιών που έχασαν με πολύ περίεργο τρόπο τη ζωή τους. Είναι λογικό ο κόσμος να εμπιστεύεται έναν τόσο έμπειρο επαγγελματία, όπως αντίστοιχα πολλοί κρέμονται από τα χείλη της Αγγελικής Νικολούλη για την εξέλιξη.