Δημήτρης Λιγνάδης: Γνωστή ηθοποιός τον επισκέπτεται στις φυλακές Κορυδαλλού

Βρίσκεται στην λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Λιγνάδης: Γνωστή ηθοποιός τον επισκέπτεται στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πλέον έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, (Δείτε το αίτημα του Λιγνάδη μέσα από την φυλακή), λόγω της δίκης του που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς πριν είχε προφυλακιστεί στην Τρίπολη. Μαζί του βρίσκεται και ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μάλιστα οι 3 άντρες μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο.

Η επίσκεψη που δέχεται ο Δημήτρης Λιγνάδης από γνωστή ηθοποιό

Το πρωί της Δευτέρας 21/3, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης έκανε και μια αποκάλυψη για τις επισκέψεις που δέχονται οι τρεις άνδρες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, για τον Δημήτρη Λιγνάδη γνωστοποίησε πως δέχτηκε πριν λίγες ημέρες μια επίσκεψη από μια πολύ γνωστή ηθοποιό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πρόκειται για μια πολύ γνωστή ηθοποιό που διατηρούσε στενή φιλική σχέση μαζί του και που βρίσκεται στη λίστα μαρτύρων υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε το όνομα της ηθοποιού.

Εξελίξεις στη δίκη Λιγνάδη: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του

Το πρωί της Παρασκευής 18/3 συνεχίστηκε στο δικαστήριο η εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη. Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες των νεαρών παιδιών.

Όσο ο Αλί βρισκόταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για να ολοκληρώσει την κατάθεσή του και να ακολουθήσει αυτή των φίλων του, που ήταν παρόντες στις συναντήσεις του με τον ηθοποιό, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο δικηγόρος των δύο ανδρών προχώρησε σε μήνυση προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς βρέθηκε στο κινητό του πορνογραφικό υλικό, για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.