Νέο αίτημα του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τις φυλακές - Ζήτησε να...

Είναι τυχαία η επιλογή του σκηνοθέτη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο αίτημα του Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τις φυλακές - Ζήτησε να...

Φαίνεται πως ακολουθεί την «καλλιτεχνική» του φύση ακόμα και μέσα από τα σίδερα της φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που παρουσίασε στο «Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης, ο Λιγνάδης επιθυμεί να σκηνοθετήσει μια παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή.

Η παράσταση που θέλει να σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου (Διαβάστε εδώ την συγκλονιστική κατάθεση του πρώτου μάρτυρα), έχει ζητήσει από τη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού να συγκροτήσει μια ομάδα από το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), που έχουν ανεβάσει κι άλλες παραστάσεις κατά καιρούς.

Ο Λιγνάδης επιθυμέι, για όσο καιρό θα βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη του, να μαζέψει έναν θίασο και να ανεβάσει μια παράσταση, ώστε να βοηθήσει το ΚΕΘΕΑ οικονομικά.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε σκηνοθετήσει το έργο “Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς” που ανέβηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2021 στις φυλακές Τριπόλεως. Ωστόσο αυτή την φορά ίσως να μην είναι τόσο τυχαία η επιλογή του. Μην ξεχνάμε ότι ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγο καιρό είχε υποστηρίξει τον κατηγορούμενο, με το πρόσχημα του «εθισμού στο σεξ», όπου είναι μια αρρώστια «όμοια με τον εθισμό στα ναρκωτικά».

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Η Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το θέατρο με την πανδημία ενώ τοποθετήθηκε και ως προς το κίνημα #MeToo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ακόμα φίλος μου, το έχουν πει και άλλοι συνάδελφοί μου και τους έδειραν.

Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω απλά σκέφτομαι ότι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους. Άκουσα κορίτσια να μιλάνε άσχημα και κορίτσια που μίλησαν πολύ καλά».