Τραγωδία Πάτρα: «Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια!» - Νέα μαρτυρία για την 33χρονη

«Πληρώνει άνθρωπο για να ανάβει τα καντήλια των παιδιών»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια!» - Νέα μαρτυρία για την 33χρονη

Λίγες ώρες πριν από τις συλλήψεις που πιθανολογείται πως θα γίνουν από τις Αρχές για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα, εξακολουθούν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες ανθρώπων από το περιβάλλον της μητέρας.

Ακόμη μια νέα σοκαριστική πληροφορία είδες το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό, όταν φίλη των γονιών από την Πάτρα προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για την 33χρονη.

Η αποκάλυψη φίλης της 33χρονης στο Πρωινό

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η 33χρονη μετά το θάνατο της 3χρονης πίστευε πως της έχουν κάνει μάγια και γι’ αυτό πέθανε το παιδί της και μιλούσε συνεχώς για την κακοτυχία της και τη γλωσσοφαγιά, αποδίδοντας τον θάνατο της σε μάγια.

Η συγκεκριμένη φίλη διέψευσε μάλιστα τις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει κουκουλωμένη για να ανάψει τα καντήλια των κοριτσιών, μιας και ανέφερε πως πληρώνει άνθρωπο για να το κάνει και πως δεν επισκέπτεται τα κορίτσια γιατί μάλλον φοβάται την κατακραυγή.

Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας με τις εξελίξεις για την Πάτρα

Με την απίστευτη υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα ασχολήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3, η εκπομπή το Πρωινό, την ίδια ώρα που μια νέα ανάρτηση "καίει" την συμπεριφορά και τις κινήσεις της οικογένειας λίγο πριν πεθάνουν και τα τρία παιδιά.

Στην εκπομπή προβλήθηκε μια νέα αποκλειστική μαρτυρία για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας είχε να πει κάποια πράγματα, όντας σε έξαλλη κατάσταση.

«Δεν θα έρθω το απόγευμα θα πάω στην παραλία, ζούσε κανονικά τη ζωή της και συνέχιζε τις δραστηριότητές της…», έλεγε μεταξύ άλλων η μαρτυρία.

«Ούτε δικαστήρια είμαστε ούτε κατηγορητήρια αποδίδουμε ούτε τίποτα και δεν κατηγορούμε κανέναν… και μας κάνουν εντύπωση κάποια πράγματα…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Με σοκάρει πολύ αυτό το πράγμα. Το παιδί να είναι στο νοσοκομείο και εγώ σκέφτομαι ότι ούτε στην τουαλέτα δεν θα πήγαινα όχι θα πήγαινα για μπάνιο..».