Πόλεμος Ουκρανία: «Η πόλη μου έχει ισοπεδωθεί» - Συγκλονίζουν τα λόγια 27χρονης που εγκατέλειψε την Μαριούπολη

«Οι βομβαρδισμοί είναι τόσο σφοδροί που καταστρέφουν και τα καταφύγια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: «Η πόλη μου έχει ισοπεδωθεί» - Συγκλονίζουν τα λόγια 27χρονης που εγκατέλειψε την Μαριούπολη

Οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας είναι ραγδαίες καθώς όπως έγινε γνωστό εχθές 21/3 σοκάρει το βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια με τον βομβαρδισμό που έγινε σε εμπορικό κέντρο στο Κίεβο όπου έχασαν την ζωή τους 8 άτομα.

Από την άλλη, οι μαρτυρίες των ανθρώπωn που βιώνουν στο πετσί τους τις συγκλονιστικές στιγμές είναι άκρως ανατριχιαστικές καθώς η 27χρονη Βικτώρια συγκινεί με την ιστορία της η οποία κατάφερε να εγκαταλείψει την Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στο BBC και περιέγραψε πως άφησε πίσω την οικογένειά της βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα χωριό σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η πόλη μου έχει ισοπεδωθεί. Οι πολίτες πηγαίνουν στα υπόγεια και στα καταφύγια αλλά δεν είναι ασφαλείς. Οι βομβαρδισμοί είναι τόσο σφοδροί που καταστρέφουν και τα καταφύγια».

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία

Οι ευχαριστίες του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον Ashton Kutcher και την Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis μόλις ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας έσπευσαν να βοηθήσουν την Ουκρανία δωρίζοντας 35 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα.

Ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του για συνάντηση με τον Πούτιν λίγες μέρες πριν, θέλησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και να τους ευχαριστήσει για την κίνησή τους μέσω βιντεοκλήσης, ενώ έγραψε στο Twitter πως Mila και Ashton συγκαταλέγονται στους stars που πιστεύουν στον ουκρανικό λαό.