Τραγωδία Πάτρα: "Μιλά από τον τάφο" ένα από τα παιδιά - Οι νέες πληροφορίες

«Μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Νέες πληροφορίες για το τραγικό και μέχρι στιγμής ανεξήγητο συμβάν της Πάτρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον Πέτρο Κούσουλο, έπειτα από ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η 3χρονη, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι έρευνες για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για την 9χρονη.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κούσουλου για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί υποστήριξαν πως η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη στις 29 Ιανουαρίου 2022, δεν δικαιολογείται αφού μία ώρα πριν το παιδί αφήσει την τελευταία του πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς. Οπως υποστήριξαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα βάσει των εξετάσεων θα μπορούσε να παρουσιάσει μία μικρή κρίση λόγω εγκεφαλοπάθειας και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανακοπή.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα, διαγνώστηκε με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, οι γιατροί κατά πάσα πιθανότητα είχαν «ψευδή εικόνα» για την κατάσταση, αφού σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μπορεί η λευχαιμία να είχε προκληθεί από χρόνια δηλητηρίαση.

«Όλα όσα ακούγονται είναι...» - Ο πατέρας σπάει τη σιωπή του και ξεσπά

Μπορεί ο πατέρας των άτυχων παιδιών από την Πάτρα, να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην απαντά στα ερωτήματα με τα οποία έχουν βομβαρδιστεί το τελευταίο διάστημα, καθώς η κοινή γνώμη φαίνεται πως τους θεωρεί υπεύθυνους, ωστόσο μετέφερε σε δημοσιογράφο της Κατερίνας Καινούργιου τα λόγια του αλλά και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η δημοσιογράφος, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον τραγικό πατέρα, μέσω κοινωνικών επαφών της, μετέφερε τα λόγια του, αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση. Όπως είπε η Κατερίνα Πολυδώρου, ο Μάνος Δασκαλάκης της δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω την εκδοχή των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, πίσω από κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Η ίδια, σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς είναι ψυχολογικά ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, απάντησε: «Δεν άκουγα τον άνθρωπο που έχει όρεξη για ζωή. Μετά τον θάνατο των παιδιών και όσα ακούει και πατάνε όλοι στον θάνατο των παιδιών, δεν θέλει τίποτα από κανέναν. Είπε δύο πράγματα παραπάνω που δεν θέλει να μεταφέρω. Είναι ένας ευγενής άνθρωπος, ένα καλό παιδί από όσο τον έχω γνωρίσει μέχρι τώρα».