Φως στο Τούνελ: «Μην ψάχνετε τίποτα» - Το τηλεφώνημα που έφερε τα πάνω κάτω για την υπόθεση της Πάτρας

Tηλεφώνησε στην εκπομπή της Νικολούλη ψιθυρίζοντας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Μην ψάχνετε τίποτα» - Το τηλεφώνημα που έφερε τα πάνω κάτω για την υπόθεση της Πάτρας

Άλλη μια Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη άφησε ραντεβού μαζί με τους αγαπημένους της τηλεθεατές καθώς όπως είδαμε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε εχθές 25/3 ήταν άκρως ικανοποιητικά μιας και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις της 33χρονης μητέρας, μαρτυρίες αλλά και τα λεγόμενα της προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος όσο βρισκόταν στον αέρα, ενημερώθηκε από συνεργάτη της για το τηλεφώνημα που δέχτηκαν στην εκπομπή από γυναίκα η οποία ψιθύρισε μια φράση κλείνοντας την τηλεφωνική γραμμή.

«Είχαμε ένα τηλεφώνημα μια γυναικεία φωνή η οποία ψιθυρίζοντας μας είπε, “Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα” και το έκλεισε αμέσως», ανέφερε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη on air.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη on air

To twitter ''οργίασε'' με το μπλε σακάκι τις Νικολούλη - «Η Αγγέλω σκάει μύτη σαν...»

Το βράδυ της Παρασκευής 26/3 βγήκε στον αέρα η έκτακτη εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης στην Πάτρα. Η πολύ έμπειρη δημοσιογράφος έχει πάρει, όπως φαίνεται πατριωτικά τo ζήτημα και προσπαθεί με κάθε μέσο να φτάσει στην τελική αιτία θανάτου των 3 κοριτσιών.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε την Νικολούλη να κάνει μια διαφορετική από την αναμενόμενη, ενδυματολογική επιλογή, καθώς φόρεσε ένα μπλε σακάκι και το twitter ''oργίασε'' με αυτό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας μύθος για το κόκκινο σακάκι αναφορικά με την εύρεση του δολοφόνου. Σε κάθε περίπτωση το κοινό δε χάνει την εμπιστοσύνη του στην Αγγελική, απλά θέλησε να σχολιάσει την διαφορετική αυτή εμφάνιση.

Oι αντιδράσεις του twitter για το μπλε σακάκι της Αγγελικής Νικολούλη