Τραγωδία Πάτρα: "Κόλαφος" ο Γρηγόρης Λεών - «Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα:

Το πρωί της Κυριακής 27/3 ο Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές στην Πάτρα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής τόνισε ότι η υπόθεση βαίνει στο τέλος της καθώς ανέφερε πως: «Είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση. Από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών.

Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση. Όπως σημειώνει ο έμπειρος ιατροδικαστής, η αιτία θανάτου που δείχνει την ηπατική ανεπάρκεια, «πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο.

Είμαστε στην τελική ευθεία για την υπόθεση. Από την αρχή η αιτία θανάτου ήταν μια επιστημονική κρίση που προφανώς δεν ήταν ορθή. Το ευτύχημα ήταν ότι έχουν καταγραφεί τα δεδομένα σωστά. Στα δείγματα που εστάλησαν για ιστολογική εξέταση δεν υπάρχει αμφισβήτηση επί αυτών.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λεών για την τραγωδία στην Πάτρα

Η ανάρτηση κόλαφος του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων - «Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα»

Πάνε και έρχονται οι σπόντες γύρω από την υπόθεση του θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα. Το πρωί της Τετάρτης 24/3, η Αγγελική Νικουλόλη δημοσίευσε ένα πολύ αινιγματικό βίντεο για το τρέιλερ της εκπομπής της, ενώ σήμερα και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δημοσιοποίησε ένα βίντεο που θα ήθελε να πει πολλά...

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, ασχολείται εκτεταμένα με την τραγωδία και μάλιστα, σε αναρτήσεις του έχει πάρει θέση για το τι πιθανόν έχει συμβεί με τα παιδιά της οικογένειας.

Μάλιστα ο ίδιος αποφάσισε να αναδημοσίευση ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ο κ. Λέων δήλωνε πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Σημειώνεται ότι η συνέντευξη προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 και ο ιατροδικαστής έλεγε: «Κατά τη γνώμη μου εάν ένας ιατροδικαστής κάνει όλη τη διαδικασία σωστά προφανώς δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα».