Τραγωδία Πάτρα: Ερμητικά κλειστό το σπίτι της 33χρονης - Βγαίνει μόνο στις...

«Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ερμητικά κλειστό το σπίτι της 33χρονης - Βγαίνει μόνο στις...

Η υπόθεση της Πάτρας με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών, έχει συνταράξει το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ τη Δευτέρα 28/3 στο Πρωινό του Αντ1, αποκαλύφθηκαν μεταξύ άλλων μαρτυρίες από τη γειτονιά της 33χρονης στην Πάτρα.

«Είμαι σε θέση να πω για πρώτη φορά, ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά το πόρισμα που θα βγάλει σε λίγες μέρες η επιτροπή των ιατροδικαστών», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης γενικότερα.

Τι συμβαίνει με το σπίτι που μένει η 33χρονη στην Πάτρα;

Οι δημοσιογράφοι Γρηγόρης Μπάκας και η Έλλη Αυξεντίου, επισκέφθηκαν μάλιστα τη γειτονιά όπου βρίσκεται το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα και αυτά που έμαθαν είναι αρκετά σημαντικά.

«Τα παντζούρια μέχρι το βράδυ δεν ανοίγουν, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με τους κατοίκους, βγαίνει στη μία και μισή τα ξημερώματα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο ισόγειο. Φαγητό της πηγαίνει συγγενικό πρόσωπο, πηγαίνει μέρα παρά μέρα στο σούπερ μάρκετ και της πηγαίνει τρόφιμα και φαγητά».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας, από τη συνομιλία που είχε με την αδελφή της Ρούλας, εκείνη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να μιλήσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα μιλήσουμε μετά».

«Ποτέ η Ρούλα δεν έχει...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας βγαίνουν συνεχώς στο φως όπως και στοιχεία για την οικογένεια, τη μητέρα και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον σύζυγό της.

Μπορεί το ζευγάρι να μιλά κυρίως μέσα από τον δικηγόρο τους, ωστόσο μερικές φορές επεμβαίνουν με κάποια μηνύματα προκειμένου να δώσουν απαντήσεις ή να διαψεύσουν ορισμένα πράγματα τα οποία λέγονται.

Μάλιστα, ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, έστειλε μήνυμα στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», από την οποία ζήτησε να μεταφέρει τη διάψευση των όσων είπε μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 25/3.

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περι κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας και ανέφερε ότι συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης όπως αποκαλύφθηκε σήμερα 28/3 στην εκπομπή.