Τραγωδία Πάτρα: Στην τελική ευθεία η υπόθεση - Στην Αθήνα οι εξετάσεις της 9χρονης

Εντός ολίγων ημερών θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στην τελική ευθεία η υπόθεση - Στην Αθήνα οι εξετάσεις της 9χρονης

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και τη χώρα με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην «Κοινωνία Ώρα Mega», ολοκληρώθηκαν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, σφραγίστηκαν και εστάλησαν από το ΑΠΘ στην Αθήνα με το πόρισμα θανάτου της, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι στην Πάτρα;

Οι ειδικοί εξαρχής είχαν δηλώσει πως μέσα από τη Τζωρτζίνα θα δοθεί η απάντηση στον γρίφο και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με το αν ο θάνατος των παιδιών αποτελούν ή όχι εγκληματική ενέργεια.

Καταγγελία στο ΕΣΡ για το Νίκο Ευαγγελάτο - Εμφάνισε στον αέρα του live news ένα νεκρό...

Όπως αναφέρεται στις typologies.gr έγινε καταγγελία στο ΕΣΡ για την επιλογή του Νίκου Ευαγγελάτου να εμφανίσει με τη χρήση της τεχνολογίας των τρισδιάστατων γραφικών απεικονίσεων, ένα από τα νεκρά παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα, στην εκπομπή του “Live News” που μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη του Mega.

Η καταγγέλλουσα που είναι δικηγόρος ενημέρωσε για την πράξη της από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για την εκπομπή “Live News” του Ν. Ευαγγελάτου στο Mega, ζητώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ.

Νίκος Ευαγγελάτος Live news