Πάτρα: Σιγή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Πληροφορίες ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Θα περάσει το βράδυ στη ΓΑΔΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Σιγή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Πληροφορίες ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Στη ΓΑΔΑ πρόκειται να περάσει το βράδυ της η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ενώ προς το παρόν δεν έχει μιλήσει καθόλου στις αρχές (δείτε εδώ τι είπε στην αστυνομία όταν την προσήγαγαν).

Το πρωί της Πέμπτης (31/3), αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να μιλήσει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η κόρη της.

Οι φόβοι για αυτοκτονία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Ολοι είναι σε επιφυλακή καθώς υπάρχει ο φόβος ότι η μητέρα των τριών παιδιών μπορεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα νωρίτερα μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Πάντως μέχρι στιγμής είναι σιωπηλή και δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σημειώνεται, ότι η 33χρονη μητέρα συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

«Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με αφορμή τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί κατηγορούμενη σύντομη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που αποθεώθηκαν από το Twitter για τα όσα είχε πει για την υπόθεση της Πάτρας.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

Επίσης, όταν στην πορεία οι ιατροί απάντησαν ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα ήταν πλέον βέβαιο για εμένα, και μπορεί να είχα μία επιφύλαξη όμως τις τελευταίες ημέρες και με τα καινούρια στοιχεία σιγουρεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά.