Τραγωδία Πάτρα: Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

«Έχουν κλείσει με κορδέλα τους γύρω δρόμους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μάλλον επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για το θάνατο των παιδιών, έπειτα από την προσαγωγή της μητέρας χθες Τετάρτη 31/3 στη ΓΑΔΑ και τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της.

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Τους φυγάδευσαν αργά το βράδυ

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.

«Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα...» - O πατριός της Ρούλας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Την ώρα που το πανελλήνιο σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, οργή προκαλεί και η συμπεριφορά συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 Συγκεκριμένα, συγγενείς της επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του MEGA, όπως καταγγέλλει η ίδια, χτυπώντας την, την στιγμή που έξω από το σπίτι βρισκόταν πλήθος κόσμου .

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου βρισκόταν στο σημείο, και μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας, και προσπάθησε να την πλησιάσει για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιά.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.