Πάτρα: Δεν πήγε στη δουλειά του ο Μάνος - Συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Ρούλας

Παραμένει εξαφανισμένος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Δεν πήγε στη δουλειά του ο Μάνος - Συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Ρούλας

Εξαφανισμένος παραμένει από το πρωί της Τετάρτης 30/3 ο Μάνος Δασκαλάκης, έχοντας κλειστό εδώ και ώρες το τηλέφωνό του. Μάλιστα, φέρεται να μην εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα 31/3, την επόμενη ημέρα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Τι συμβαίνει με τον Μάνο Δασκαλάκη μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αναφέρει για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι». Αναφορικά με το αν είχαν γίνει ενοχλήσεις από την αστυνομία, είχε απαντήσει: «Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Το πρωί της Πέμπτης 31/3, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Happy Day, τονίζοντας: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές τις ώρες».

Σύμφωνα με την Ζήνα Κουτσελίνη, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της 33χρονης, φαίνεται πως ενημέρωσε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια - Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα

Στην Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Πέμπτης 31/3 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έρχεται αυτήν την ώρα πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια.

Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο κόσμος που βρίσκεται παρών στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν την παραίτησή του από την υπόθεση. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται μα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της υπόθεσης πως αποχωρεί από την υπεράσπισή της.

Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου