Πάτρα: Απολύθηκε ο Μάνος από την δουλειά του - Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Αρχίζει να διαχωρίζει την θέση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Απολύθηκε ο Μάνος από την δουλειά του - Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Στην Πάτρα φαίνεται όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αρχίζει μάλιστα να διαχωρίζει τη θέση του. Ο ίδιος παραμένει ωστόσο εξαφανισμένος και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης 31/3 δεν πήγε στην δουλειά του.

Απολύθηκε από την δουλειά του ο Μάνος

«Φίλοι που μίλησαν μαζί του, τους είπε πως είναι σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, είναι μια χαρακτηριστική του φράση. Αρχίζει τώρα και συνθέτει το παζλ με τον ίδιο να διαχωρίζει τη θέση του.

Ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της. Φέρεται να είναι στην Πάτρα και αρχίζει τώρα να κάνει flashback. Ο ίδιος τώρα σκέφτεται πως χρησιμοποιήθηκε από τη μητέρα, ώστε να έχει άλλοθι», είπε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια - Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα

Στην Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Πέμπτης 31/3 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έρχεται αυτήν την ώρα πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια.

Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο κόσμος που βρίσκεται παρών στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν την παραίτησή του από την υπόθεση. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται μα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της υπόθεσης πως αποχωρεί από την υπεράσπισή της.

Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου