Τραγωδία Πάτρα: "Της αρέσει να είναι πρωταγωνίστρια" - Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την Ρούλα Πισπιρίγκου 

Όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά την σύλληψη και άφιξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν νεκρά στην Πάτρα, στο δικαστήριο, έχοντας εξασφαλίσει την μετάδοση της πρώτης συνέντευξης μετά την μεταφορά της στη ΓΑΔΑ έκανε κάποιες δηλώσεις, ενώ ήδη κυκλοφορούσαν οι αποκαλύψεις της μητέρας στους αστυνομικούς για την κεταμίνη.

Τραγωδία Πάτρα: Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: "Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις συνταρακτικές εξελίξεις για το έγκλημα του αιώνα, όπως το αποκαλούν. Ψυχρή και αλύγιστη η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως λένε έμπειροι ειδικοί της Αστυνομίας, δίνει μια ακόμα παράσταση, μια ακόμα συνέντευξη. 'Ψάξτε αλλού, όχι εμένα' επαναλαμβάνει" ανέφερε η διάσημη δημοσιογράφος στην αρχή του "T-Live" της Πέμπτης, συμπληρώνοντας:

"Εκτός από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, έχει δώσει και η ίδια πάρα πολλά στοιχεία με τις δηλώσεις. Η Ρούλα μιλάει πολύ, της αρέσει να είναι στο επίκεντρο, της αρέσει να είναι πρωταγωνίστρια. Σε μία ταινία που όπως φαίνεται είναι ταινία τρόμου. Μας μίλησε μία μέρα πριν τη σύλληψή της. Ήξερε πολύ καλά πως μιλούσε σε δημοσιογράφους, ήθελε να μεταφερθούν αυτά.

Μας είχε μιλήσει όπως και πάρα πολλές φορές. Θα είχατε παρατηρήσει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα που μεταφέραμε κάτι και λέγαμε σύμφωνα με το περιβάλλον της μητέρας. Είναι όλα όσα εκείνη ήθελε να μεταφέρουμε".

Οι δηλώσεις της Ρούλας μια μέρα πριν την σύλληψή της - «Η Τζωρτζίνα κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ»

Στην εκπομπή t-live και την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού είχε μιλήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μια μέρα πριν την σύλληψη της για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Δεν έχω ιδέα για την ουσία που βρέθηκε. Εγώ δεν έχω ενημέρωση καμία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε στους αστυνομικούς και για την κεταμίνη.

Γ.Κ.: Ως μητέρα, γιατί ήσουν δίπλα στο παιδί σου και στην πρώτη νοσηλεία και στη δεύτερη και μέχρι το τέλος της. Θεωρείς ότι υπήρχε κάποια ουσία που δημιουργούσε πρόβλημα στο παιδί; Εσύ το έβλεπες, το ζούσες.

Ρ.Π.: Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε τίποτα, γιατί καταλαβαίνεις τον λόγο…

Γ.Κ.: Επειδή εσύ ήσουν μαζί με το παιδί και λάμβανε ένα κοκτέιλ φαρμάκων αυτό το παιδί.

Ρ.Π.: Μήνες τώρα.

Γ.Κ.: Μήνες. Είναι αυτά τα φάρμακα που έχουμε μεταφέρει και μέσα από την εκπομπή. Μυοχαλαρωτικά, αντιεπιληπτικά, έχεις παρατηρήσει εσύ…

Ρ.Π.: Ηρεμιστικά.

Γ.Κ. :Ηρεμιστικά; Λάμβανε και ηρεμιστικά;

Ρ.Π. :Γιατί δεν το έχουν στο φάκελο οι γιατροί αυτό το πράγμα;

Γ.Κ.: Εγώ δεν το ξέρω. Ξέρω ότι λάμβανε αυτές τις δύο κατηγορίες φαρμάκων, τα οποία ήταν μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά.

Ρ.Π.: Ίσως και να κάνω εγώ λάθος. Ίσως εκεί συνεπάγεται και αυτό το φάρμακο…

Γ.Κ.: Εννοείς τα μυοχαλαρωτικά;

Ρ.Π.: Ναι, ναι, ναι, σωστά.

Γ.Κ.: Ήξερες ότι λαμβάνει κάποιο φάρμακο το οποίο, ας το πούμε, την ηρεμούσε λιγάκι;

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

Γ.Κ.: Υπήρχε κάποια ουσία η οποία επηρέαζε το παιδί, όταν του την έδιναν από το νοσοκομείο; Είχες δει δηλαδή να αλλάζει λιγάκι, να της προκαλεί αυτά τα τινάγματα, αυτούς τους σπασμούς;

Ρ.Π.: Κοίταξε να δεις, αυτά είναι πράγματα τα οποία είναι στην κατάθεση μου, είναι αυτό που θα καταθέσω οπότε…

Γ.Κ.: Σε ρωτάω σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εάν είχες δει να αλλάζει λιγάκι η συμπεριφορά της Τζωρτζίνας όταν της έδιναν κάποιο φάρμακο.

Ρ.Π.: Όχι, όχι, όχι.

«Η θεραπεία που ακολουθούσε ήταν συγκεκριμένη κάθε μέρα. Της Τζωρτζίνας τα αλλάξαμε τα φάρμακα δύο ημέρες πριν. Δεν άλλαξε όλη η αγωγή. Δεν έχω τον φάκελο αυτή τη στιγμή για να πω ακριβώς τις αλλαγές. Εκατό τοις εκατό, όμως, άλλαξαν κάποια φάρμακα. Ήμουν μπροστά και είχα ενημέρωση. Αυτές τις δυο τελευταίες μέρες δεν μπορώ να πω ότι η αλλαγή ήταν από την αλλαγή των φαρμάκων ή ήταν η κατάσταση της. Πάντως το παιδί μετά το τελευταίο επεισόδιο κοιμήθηκε και δεν ξαναξύπνησε ποτέ. Κοιμόταν πάνω από ένα εικοσιτετράωρο», ανέφερε, τέλος, η 33χρονη μητέρα.