Τραγωδία Πάτρα: Αυτή ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των παιδιών της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αυτή ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των παιδιών της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 μέσα από την εκπομπή «T-Live» ήρθε στο φως άλλη μια αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τις τελευταίες ώρες μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια όταν έμαθε από το T-live ότι υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση και θα γίνει έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας φαίνεται πως την τάραξε αρκετά. (Δείτε εδώ μέχρι πότε πήρε προθεσμία για να απολογηθεί)

Η ίδια μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από ποιον την έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέας; Το όνομά του; να δει τι ο εισαγγελέας; Ποιος εισαγγελέας σας τα είπε εσάς αυτά; Α, υπάρχει αμέλεια ε; Το όνομα του εισαγγελέα; Δεν είναι λογικό να θέλω να μάθω; Αλλά το να βγαίνει ένας γιατρός και να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, ό,τι να ‘ναι. Μιλήσανε για γονιδιακά, που τα γονιδιακά θα τελειώσουν τον Μάιο, έχουν μιλήσει για τον απινιδωτή.

Ο απινιδωτής δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους! Δεν είναι δικό μου! Έχει γίνει το θέμα… Να μην σας πω τώρα τι έχει γίνει το θέμα. Έχει πάρει άλλη διάσταση, έχει πάρει άλλη διάσταση. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, μπορεί να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει, να κάνει ό,τι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς.

Και ο κάθε εισαγγελέας και ο καθένας που φιλοξενείτε αφήνει αυτές τις υπόνοιες. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά. Και δεύτερον εμάς. Έχουμε ακούσει ό,τι υπάρχει. Άμα είστε τόσο σίγουροι για κάτι. Ή ο εισαγγελέας, ή οι θεράπονες, ας πάνε στη δικαιοσύνη να τα βρούνε. Αλλά όχι με εικασίες.

Θα μιλήσουμε, όταν έχουμε τα αποτελέσματα! Το να βγαίνει τώρα ο ιατροδικαστής και να λέει ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές, σε ένα 9χρονο παιδί ΑΜΕΑ. Τι μπορεί να έχει αυτό το παιδί; Ναρκωτικά; Ή αλκοόλ;».

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μόλις έμαθε για την εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση της Πάτρας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέκρινε των τεχνικό του απινιδωτή

Η προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ, για την δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Όλο και νέα στοιχεία από την υπόθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να μιλήσουν για την συμπεριφορά της Ρούλας όσο ακόμα η 9χρονη ήταν εν ζωή. (Δείτε εδώ το βλέμμα της Ρούλας έξω από την ΓΑΔΑ)

Η Ρούλα φέρεται να κρυφάκουγε συνεχώς τους γιατρούς, να παρακολουθούσε τα μόνιτορ όλων των παιδιών στη ΜΕΘ και να είχε επικοινωνήσει ακόμα και με τον τεχνικό που είχε παραδώσει στο Ωνάσειο τον απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την τοποθέτηση του απινιδωτή στο κοριτσάκι, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατάφερε να εντοπίσει τον τεχνικό, να επικοινωνήσει μαζί του και να τον «ανακρίνει» με πολλά και εξειδικευμένα ερωτήματα για το πώς λειτουργεί, τα χαρακτηριστικά του.

Μάλιστα αυτές οι ερωτήσεις φάνηκαν πολύ περίεργες και στον τεχνικό, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον κ. Παπαγιάννη από το Ωνάσειο και του είχε πει πως η συγκεκριμένη μητέρα του έκανε ερωτήσεις που δεν του έγιναν ούτε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, γιατρός από την Πάτρα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε ενημερώσει συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας στην Αθήνα για τις υποψίες που είχε για την υπόθεση.

Ο γιατρός φέρεται να έχει παραδώσει στοιχεία στις Αρχές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρυφάκουγε όλες τις συνομιλίες των γιατρών, πως βρισκόταν πίσω από τις πόρτες και για συγκεκριμένες συμπεριφορές από την ίδια και τον σύζυγό της.