Πάτρα: «Κορόιδεψε μέχρι και...» - Κόλαφος ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι αποκαλύψεις στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Κορόιδεψε μέχρι και...» - Κόλαφος ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών στην Πάτρα έχει καθηλώσει ολόκληρο το Πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η βασική δράστις για την δολοφονία της Τζωρτζίνας θα ήταν η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές κάθε μέρα. (Δείτε τις καταθέσεις που καίνε την Ρούλα)

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου Ιωάννη Κόττα

Το πρωί της Παρασκευής 4/1 στην εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλλαν την τηλεφωνική συνέντευξη που έγινε με τον πρώτο δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ιωάννη Κόττα.

Ο δικηγόρος ανέφερε: «Είχε αρνηθεί τις πράξεις της. Μου είπε «εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αυτά είναι ιατρικά. Θα βγουν όλα και ότι θα είναι όλα καθαρά και δεν υπάρχει ούτε τοξικολογικά».

Και συνέχισε ο δικηγόρος: «Εδώ κορόιδεψε μέχρι και την ιατροδικαστική υπηρεσία, εμάς που είμαστε δικηγόροι, τι; Κορόιδεψε, δηλαδή ξέφυγε».

Όταν η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου

Ως μάνατζερ του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη παρουσιαζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

Εκείνο, το διάστημα μάλιστα, το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η Ρούλα λοιπόν είχε στείλει μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια για τον Μάνο, ως μάνατζέρ του, μιας και εκείνος ήθελε να γίνει τραγουδιστής, για αυτό και είχε δηλώσει άλλωστε συμμετοχή στο X-Factor.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

«Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου. Εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους. Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και η Ρούλα παρακαλούσε παρουσιάστριες. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.