Τραγωδία Πάτρα: Στο X-Factor ο πατέρας λίγο πριν το θάνατο της 9χρονης

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Στο X-Factor ο πατέρας λίγο πριν το θάνατο της 9χρονης

Μέσα σε όλο αυτό το χαμό με τις εξελίξεις και τις ανατροπές που συμβαίνουν στην υπόθεση της Πάτρας, μια απίστευτη πληροφορία μετέδωσε το Πρωινό την Τρίτη 29/3, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο πατέρας των παιδιών δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor!

Ο πατέρας των παιδιών ήταν στις οντισιόν του X-Factor

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα.

Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπει η υπόθεση στο αρχείο; - Οι τελευταίες εξελίξεις

Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα παιδιά στην Πάτρα, αφού δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση .Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις από τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις των τριών παιδιών της οικογένειας δεν έχουν δείξει παθολογικά αίτια, ωστόσο οι ερευνητές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, στον οργανισμό της 9χρονης έχει βρεθεί μία παραπάνω ουσία, η οποία δεν δικαιολογείται από τα φάρμακα που έπαιρνε.

Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι από εδώ και πέρα είναι όπως φαίνεται δύο. Είτε η έρευνα θα οδηγήσει τις Αρχές στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα αναζητούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή, είτε δεν θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και η πολύκροτη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να μπει στο αρχείο.

Η σύνθετη υπόθεση κρύβει ακόμα πολλές δυσκολίες κ οι αστυνομικοί που τη χειρίζονται κι ήδη έχουν μια πρώτη εικόνα για τα δραματικά γεγονότα, θέλουν να είναι σίγουροι πως όταν κληθούν να κάνουν την επόμενη κίνηση, δεν θα έχει μείνει κενό κανένα κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης.

H 33χρονη μητέρα των παιδιών παραμένει στην Πάτρα, σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Απόστολο Λύτρα που την εκπροσωπεί όσο και μια ομάδα στενών συγγενών της, που την στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Η ίδια επαναλαμβάνει σταθερά πως δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό αφού όπως τονίζει συμπαραστάθηκε και βοήθησε τα κορίτσια της, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν. Πολλές φορές εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη για τις τοποθετήσεις ακόμα και γιατρών.