Τραγωδία Πάτρα: Οι συνθήκες διαβίωσης της Ρούλας στη ΓΑΔΑ - Οι πρώτες πληροφορίες

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών Γιώργος Καλλιακμάνης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Οι συνθήκες διαβίωσης της Ρούλας στη ΓΑΔΑ - Οι πρώτες πληροφορίες

Μετά τις καταγγελίες της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, πως η κατηγορούμενη ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ, κάτι που διαψεύσθηκε λίγο αργότερα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών ΝΑ Αττικής, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 και αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης της στη ΓΑΔΑ.

Οι συνθήκες διαβίωσης της Ρούλας στη ΓΑΔΑ

«Την πρώτη ημέρα που έγινε η προσαγωγή στη ΓΑΔΑ κρατήθηκε στον 11 όροφο, στο Ανθρωποκτονιών. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε στον 7ο όροφο, όπου είναι τα κρατητήρια. Εκεί οι κρατούμενοι τρώνε το ίδιο φαγητό με τους αστυνομικούς από τη λέσχη, υπάρχει καρτοτηλέφωνο έξω από τα κρατητήρια και οι αστυνομικοί δεν απαγορεύουν στον κρατούμενο την επικοινωνία, αλλά για εύλογο χρόνο. Μπορεί κάποιος να της φέρει προσωπικά αντικείμενα, αλλά όχι φαγώσιμα».

«Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι ήταν ψυχρή. Δεν την ρωτούσαν εάν έχει κάνει έγκλημα, γιατί δεν έχουν τη δικαιοδοσία σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η δικογραφία», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, τόνισε πως οι ψυχίατροι θα δυσκολευτούν να αναλύσουν τις συμπεριφορές της 33χρονης.

«Σε έχει σαπίσει στο ξύλο, Μίλα!» - "Καταπέλτης" η μητέρα της Ρούλας

Θύελλα εξελίξεων στην υπόθεση της Πάτρας, που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ μετά την κατηγορία της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μια νέα αποκάλυψη έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της ίδιας μέσα από τη ΓΑΔΑ

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα λόγια που είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ίδια κατά την επίσκεψή της στην ΓΑΔΑ τα οποία είχαν να κάνουν με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά σχετικά με τη σπιτονοικοκυρά τους.

«Η μητέρα της Ρούλας επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο στην Πάτρα και περιέγραψε τι συνέστησε στη Ρούλα όταν την είδε στη ΓΑΔΑ. Της είπε, “Ρε Ρούλα, έχεις ξεφτιλιστεί. Που θα πάει αυτή η δουλειά; Σε έχει σαπίσει στο ξύλο. Μίλα λοιπόν για τον Μάνο, πες αυτά που πρέπει. Αυτά που οφείλεις να πεις για τον Μάνο”» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που σε άλλο σημείο τόνισε,

«Είναι μασκαρεμένοι και οι δυο και η Ρούλα και ο Μάνος και πρέπει κάποια στιγμή να βγάλουν τις μάσκες… Η Ρούλα έχει ψύχωση με τον Μάνο και ακριβώς γι’ αυτό χρησιμοποιούσε κάθε μέσο για να τον φέρνει κοντά της… Με κάτι κρατάει ο ένας τον άλλο».