Τραγωδία Πάτρα: Τεστ ανίχνευσης ψεύδους ζητά να κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Τεστ ανίχνευσης ψεύδους ζητά να κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πλησιάζουν οι ώρες που η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα περάσει το καλώφλι του ανακριτή τη Δευτέρα 2/4 προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται σχετικά με την τραγωδία της Πάτρας, και τα τρία νεκρά παιδιά της. Με δύο δικηγόρους λοιπόν πρόκειται να παρουσιαστεί, έχοντας ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή της.

Θα ζητήσει τεστ ανίχνευσης ψεύδους η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια. Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.

Ο Μάνος "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά την σύλληψη της Ρούλας

Την σιωπή του για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπασε ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για το ereportaz. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4, η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παρουσίασε ένα απόσπασμα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει διαχωρίσει τη στάση του από την πρώην σύζυγό του και δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά, όπως επισήμανε και στην εκπομπή Φως στο τούνελ.

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα.

Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη. Από που την προμηθεύτηκε. Πως την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάνος.