Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Πάτρα: «Έδερνε την Ρούλα» - Η Δημήτρα Πισπιρίγκου καταγγέλλει δημόσια τον Μάνο Δασκαλάκη

«Την πλακώνει στο ξύλο»

Πάτρα: «Έδερνε την Ρούλα» - Η Δημήτρα Πισπιρίγκου καταγγέλλει δημόσια τον Μάνο Δασκαλάκη
Ενημέρωση 03.04.2022 11:04
Από Youweekly Team

Στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» μίλησε το πρωί της Κυριακής 3/4 η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία κατήγγειλε πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την αδερφή της, τη Ρούλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη, ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Ρούλα.

Όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Ρούλα και τον Μάνο Δασκαλάκη

Δήμητρα Πισπιρίκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο.

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…

Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δήμητρα Πισπιρίκου: Όχι.

Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ.

«Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου».

«Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντάει πρώτη φορά για όλα - «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα»

Πάτρα: Αναμονή για εντολή εκταφής της Τζωρτζίνας - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Share