Τραγωδία Πάτρα: Νέα στοιχεία για το ρόλο του Μάνου - Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει

«Ο Μάνος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα παιδιά του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα στοιχεία για το ρόλο του Μάνου - Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προαναγγέλλει για νέες αποκαλύψεις μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη. Ο αστυνομικός συντάκτης μιλάει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και τον θάνατο της μικρής Ίριδας στην Πάτρα, και όσα λέει θα συζητηθούν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του, στην περίπτωση της Ίριδας που βρέθηκε νεκρή στην κούνια του σπιτιού της, είχε προηγηθεί ένας άγριος καυγάς στο σπίτι για τον οποίο δεν μίλησε κανείς. Ούτε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά ούτε και η αδερφή της 33χρονης. Επιπλέον οι αστυνομικοί έκαναν μια σειρά από παρακολουθήσεις όλο αυτό το διάστημα, για να δέσουν την υπόθεση και να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι η αστυνομική έρευνα που περιλαμβάνει και παρακολούθηση και πολλά άλλα πράγματα, δεν ανέδειξε οποιοδήποτε επιβαρυντικό στοιχείο για τον Μάνο.

Ο Μάνος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα παιδιά του, και δεν ήταν παρών στους θανάτους. Όσον αφορά την συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» θεωρώ ότι ουσιαστικά αποκαθιστά για μένα μερικά πράγματα. Το πιθανότερο είναι ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει κάποια σχέση». Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως εξετάζονται τα πάντα ενώ οι αστυνομικοί έχουν πει πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αναφορικά με το tablet που θάφτηκε μαζί με τη Τζωρτζίνα, ο αστυνομικός συντάκτης δήλωσε πως υπήρξε μία παρέμβαση από μία γιατρό του νοσοκομείου στην Πάτρα. Τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές για το συγκεκριμένο συμβάν καθώς λόγω της εγκεφαλικής βλάβης του παιδιού θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιούσε το tablet με αποτέλεσμα να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του, ώστε να θαφτεί και με αυτό.

Η γιατρός που παρενέβη είπε πως η Τζωρτζίνα όλο τοι διάστημα της νοσηλείας της προκειμένου να έχει μία ψευδαίσθηση κάποιων χρωμάτων και κινήσεων της είχε δοθεί το συγκεκριμένο tablet και από τους γιατρούς και από τους γονείς.

«Είναι έτοιμα να βγουν στοιχεία που...»

Για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν γύρω από το θρίλερ της Πάτρας μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, μια εκ των έμπειρων δημοσιογράφων που ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση και κίνησαν τα νήματα ώστε να λάμψει η αλήθεια για το θάνατο αυτών των παιδιών.

Στην εκπομπή Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής 3/4, έκανε δηλώσεις και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει στη διάθεσή της στοιχεία που θα βγουν μόλις ασκηθούν κι άλλες διώξεις.

«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ για να γίνω μανούλα. Νιώθω ότι δεν έχω λόγια μερικές φορές στην εκπομπή, ότι δεν έχω δύναμη να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα, όμως υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης», δήλωσε στο «Τι λες τώρα!» η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η οικογένεια εμπιστεύεται την εκπομπή γιατί τους είπαμε ότι θα ακουστεί αυτό που θέλει. Δεν είμαστε με καμία πλευρά. Είμαστε με την αλήθεια αυτών των τριών παιδιών. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την υπόθεση από το μπαούλο, γιατί τα παιδιά κλείστηκαν σε φέρετρα χωρίς να υπάρχει φως.