Τραγωδία Πάτρα: "Σταματίνα κάτι δεν πάει καλά...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά ανοιχτά για την υπόθεση

«Η οικογένεια αιφνιδιάστηκε, είναι σοκαρισμένοι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα:

Σε αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 31/3, η Ζήνα Κουτσελίνη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Happy Day για την υπόθεση που έχει αποστομώσει το πανελλήνιο, αυτή της Πάτρας. Η έμπειρη δημοσιογράφος που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, και ήταν η πρώτη που πήρε συνέντευξη από το ζευγάρι, αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής πως από τότε είχε πει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως «Κάτι δεν πάει καλά εδώ..».

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για το Happy Day

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως υπήρχαν στοιχεία αλλά τίποτα σίγουρο, τουλάχιστον τότε. Επίσης συμπλήρωσε πως χθες, κατά τη διάρκεια της αναταραχής που επικράτησε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δημοσιογράφος της εκπομπής της κ. Σόμπολος μπήκε μέσα στο σπίτι με την οικογένεια της μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, και δήλωσε πως ήταν όλοι συγκλονισμένοι με αυτή την εξέλιξη καθώς δεν πίστευαν πως μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη».

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

«Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Παγωμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, καθώς μάλλον επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο για το θάνατο των παιδιών, έπειτα από την προσαγωγή της μητέρας χθες Τετάρτη 31/3 στη ΓΑΔΑ και τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της.

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.