Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου στην επιθυμία της Ρούλας για αίτηση διαζυγίου

Σε αντίπαλα στρατόπεδα πλέον με τη Ρούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου στην επιθυμία της Ρούλας για αίτηση διαζυγίου

Την επιθυμία της για την κατάθεση αιτήματος διαζυγίου έχει εκφράσει εδώ και κάποιες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι γονείς των τριών παιδιών που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους στην Πάτρα εμφανίζονταν ενωμένοι, ωστόσο πέρασαν σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά τη σύλληψη της μητέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το πρωί της Δευτέρας (4/4) η εκπομπή Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης διαμηνύει στο περιβάλλον του πως αυτή τη στιγμή έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα από το διαζύγιό του με τη Ρούλα.

Μάλιστα φέρεται να είπε: «Εδώ ο κόσμος χάνεται...».

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της

Η απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου τη Δευτέρα 4/4 αναμένεται να ξεκινήσει το μεσημέρι και φυσικά το πανελλήνιο, που παρακολουθεί συγκλονισμένο περιμένει την θέση, που θα υποστηρίξει. Λίγες ώρες πριν να γίνει γνωστή η επίσημη ομολογία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το θέμα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξύπνησε, πήρε το πρωί της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ανακρίτρια. Τα μόνα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή μέσα από τη ΓΑΔΑ ήταν η μητέρα της και η αδερφή της.

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως η μητέρα θα υποστηρίξει κατηγορηματικά την αθωότητα της και πως θα θα αρνηθεί τις κατηγορίες για από πρόθεση ανθρωποκτονία. Μάλιστα θα γίνει αναφορά την κεταμίνη, που βρέθηκε στην 9χρονη κόρη, για την οποία η Ρούλα έχει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.