Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει αίτηση διαζυγίου στον Μάνο Δασκαλάκη

«Εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη στάση του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει αίτηση διαζυγίου στον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οριστική φαίνεται πως είναι πλέον η ρήξη μεταξύ τους μις και έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής 3/4 πως θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου η 33χρονη.

Μετά τις αλληλοκατηγορίες του ζευγαριού που μέχρι πρότινος έδειχναν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ο γάμος τους φαίνεται πως οδεύει σε οριστική διάλυση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει διαζύγιο από τον σύζυγό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόκειται να καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη στάση που εκείνος αποφάσισε να κρατήσει μετά τη σύλληψή της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντάει πρώτη φορά για όλα - «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα»

Στην εφημερίδα “Μπαμ” και στον Πέτρο Κουσουλό έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, την ώρα που αναμένεται η εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας.

Πριν από τη σύλληψη της Τετάρτης επικοινώνησες με τη σύζυγό σου; Σου έδωσε απάντηση για την κεταμίνη, πώς βρέθηκε;

Ναι… Ότι δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω καν τι είναι η κεταμίνη… Και όντως, όταν ακούστηκε, γιατί μιλάγαμε εκείνη την ώρα, ότι βγήκε κεταμίνη ως ουσία, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «βγάλανε αυτό τώρα, άλλο αυτό»… Δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου… Ποτέ!

Σου ζήτησε να πας να τη δεις;

Ναι, μου ζήτησε να τη δω.

Και τι της είπες εσύ;

Ότι δεν πρόκειται να πάω γιατί αυτήν τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ήταν μια λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω… Δεν γίνεται! Απλά δεν γίνεται…

Με τους γονείς της είχες κάποια επαφή; Μιλήσατε καθόλου; Γιατί βγήκε σήμερα (σ.σ. την Παρασκευή) η μητέρα της στο STAR και είπε ότι δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα, έχεις εξαφανιστεί...

Η ίδια δεν με πήρε ποτέ. Μίλαγα με την αδελφή της όμως.

Με τη Δήμητρα.

Ναι. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος. Πάντα έχω μπροστά μου την αλήθεια. Ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό ψέμα. Τους είπα ότι αδυνατώ να το πιστέψω ότι έχει κάνει η Ρούλα αυτό ακόμη και τώρα. Θα προσπαθήσω να βρω την αλήθεια. Πάντα ήθελα την αλήθεια για τα παιδιά μου.

Φοβάσαι ότι μπορείς να μπλέξεις και εσύ;

Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν έχω κανέναν λόγο να φοβάμαι. Μπορεί να λεχθούν τα πάντα.

Γιατί άφησε να εννοηθεί με αυτό που είπε για τον πατέρα σου και για σένα, ουσιαστικά φωτογράφισε από πού μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη, επειδή είναι γνωστό ότι ο πατέρας σου σχετίζεται με μια φαρμακαποθήκη…

Βεβαίως, μπορεί να ψαχτεί και η φαρμακαποθήκη, μπορούν να ψαχτούν όλα.

Γιατί να το πει αυτό;

Είναι πολύ δύσκολη η θέση της. Εγώ αυτό έχω να πω μόνο σε αυτόν τον τομέα.