Πάτρα: Αναμονή για εντολή εκταφής της Τζωρτζίνας - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Η κρατούμενη έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αναμονή για εντολή εκταφής της Τζωρτζίνας - Τι ψάχνουν οι Αρχές

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, και το πανελλήνιο συνεχίζει και κλονίζεται από τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να θέλει να πιστέψει τα περισσότερα. Την ίδια στιγμή που η κατηγορούμενη ζητά να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, οι Αρχές στρέφουν αλλού την προσοχή τους.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον το tablet της Τζωρτζίνας το οποίο όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη θάφτηκε μαζί με το 9χρονο παιδί. Έτσι, οι αρχές ζήτησαν την εκταφή της σορού του αδικοχαμένου κοριτσιού που αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα των αστυνομικών.

Θα γίνει αίτημα εκταφής της Τζωρτζίνας

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια, στα οποία βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του Alpha η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε.

«Παλεύω μόνη μου» - Οι νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την ΓΑΔΑ

Όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνεχίζει να αρνείται η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της, Οθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, την ώρα που βρέθηκε μια ακόμα ουσία στο αίμα της 9χρονης.

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς 'παλεύω μόνη μου'. Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση.

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων» προσθέτει και εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για «κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα''».

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης φερόμενης ως δράστη ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».