«Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι...» - Συγκλονισμένη η Νίκη Λυμπεράκη με την υπόθεση της Πάτρας

«Θα έχουμε εξελίξεις...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι...» - Συγκλονισμένη η Νίκη Λυμπεράκη με την υπόθεση της Πάτρας

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) η Νίκη Λυμπεράκη για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με αφορμή την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή της).

Η τοποθέτηση της Νίκης Λυμπεράκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Είναι ένα θέμα που το παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, είναι τόσο κόντρα στον μητρικό ρόλο, για τον πατρικό ρόλο, για την οικογένεια, για τη σχέση μας με τα παιδιά, και αισθανόμαστε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με ειδικούς, προκειμένου να μας εξηγήσουν τί είδους διαταραχή μπορεί να προκαλέσει αυτά τα γεγονότα. Θα έχουμε εξελίξεις μιας και σήμερα είναι η απολογία της.

Εκτός αυτού θα προσπαθήσουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Εκτός απ΄τους 3 θανάτους έχουμε και ερωτήματα που προκύπτουν. Εάν για παράδειγμα κάποιος θάνατος μπορούσε να μην είχε πραγματοποιηθεί. Εχει ανοίξει μία συζήτηση για τους φροντιστές των ανθρώπων με προβλήματα υγείας, εάν θα ήταν θεμιτό να χορηγούν φάρμακα. Επιπλέον, θα μελετήσουμε και την ψυχολογία του όχλου», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Νωρίτερα και η Ελένη Μενεγάκη είχε εκφράσει το σοκ της με την υπόθεση

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε έναρξη την Δευτέρα 4/4 με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο καθώς το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στην υπόθεση της Πάτρας αλλά με διαφορετικό τρόπο από την ματιά των περισσοτέρων. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει το πως νιώθει με τις εκκωφαντικές εξελίξεις, ωστόσο δε θέλει να καταχράζεται την είδηση.

Έκανε μια πολύ εύστοχη παρατήρηση λέγοντας πως ενώ όλοι ενδιαφερόμασταν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα θύματα, ξαφνικά ψάχνουμε να βρούμε τον ένοχο στην Πάτρα χωρίς να είναι δική μας αρμοδιότητα.

«Πως είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον πόλεμο που γίνεται εδώ δίπλα μας, κάτι που ήταν σοκ για όλους μας. Πως είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να ψάχνουν να βρουν τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όλοι οι πρωταγωνιστές και μη της ιστορίας μιλούν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό.

Εγώ δεν θυμάμαι να γίνεται… σαν διάδραση είναι. Συζητάμε σήμερα κάποια πράγματα και γεγονότα που έχουν γίνει και μέχρι να τα συζητήσουμε, την επόμενη ημέρα έρχονται απαντήσεις. Ακολουθούμε ένα σίριαλ συνέχειας και κάθε μέρα λες τι άλλο; Πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση.

Θα ήθελα να έχω απαντήσεις πως είναι δυνατόν όλοι μας να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσo πολύ ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, όμως μέσα μας βαθιά όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι.

Τι είναι αυτό που συζητάμε; Συζητάμε για ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα κατηγορείται η μητέρα του παιδιού και περιμένουμε να ακούσουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.