«Σοκ για όλους μας» - Με τρεμάμενη φωνή στο ξεκίνημα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Τα λόγια της για την υπόθεση της Πάτρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σοκ για όλους μας» - Με τρεμάμενη φωνή στο ξεκίνημα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τις φρικιαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας -δείτε εδώ πότε θα απολογηθεί-. Όλες φυσικά οι εκπομπές μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα, ανάμεσα τους και αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, με την έναρξη του προγράμματος, θέλησε να πει δυο λόγια, ούσα φυσικά συγκλονισμένη.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Πιστεύω ότι γενικότερα όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε από χθες τις εξελίξεις, αυτό που μάλλον κανείς μας δεν θα ήθελε να πιστέψει, αυτό που το βλέπαμε να έρχεται αλλά λέγαμε μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε σωστά… Μιλάω για τα τρία παιδάκια που πέθαναν στην Πάτρα, την ιστορία που παρακολουθούμε όλοι, όλες αυτές τις μέρες.

Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας. Το έγκλημα των εγκλημάτων ακούω από το πρωί να συζητιέται παντού», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά...» - Οργή λαού έξω από την Ευελπίδων

Κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης 31/3 . Η 33χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Εξοργισμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν, και της φώναζαν ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».