Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την Τραγωδία στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγιστικές οι εξελίξεις για την Τραγωδία στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Μετά από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια που κράτησε σχεδόν πέντε ολόκληρε ώρες (Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια) στην επιφάνεια βγήκε άλλη μια αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του OPEN, με τα όσα καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, η Ρούλα Πισπιρίγκου απενεργοποίησε το οξύμετρο της κόρη της.

H δημοσιογράφος, Μίνα Καραμίτρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το οξύμετρο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, ώστε οι γιατροί να μπορούν ακόμα και από απόσταση να μπορούν να δουν τι συμβαίνει όταν πέφτει το οξυγόνο του.

Κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνωϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Η Ρούλα πίστευε ότι ο θάνατος της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια» - Οι αποκαλύψεις της χαρτορίχτρας

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 η χαρτορίχτρα από την Πάτρα, την οποία επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η χαρτορίχτρα ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη -που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιων της ανακρίτριας- πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια και συγκεκριμένα η πεθερά της, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

«Έχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με το σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία, μήπως και γι’ αυτό χωρίζει με το σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε.

Πίστευε ότι συγγενικό της πρόσωπο τής έχει κάνει μάγια, από το περιβάλλον του άντρα της. Η μητέρα του. Έλεγε τον καφέ η πεθερά της, δεν τον έλεγε επαγγελματικά απ’ ότι ήξερα. Απλά έλεγε τον καφέ και πίστευε η Ρούλα ότι θα ξέρει κι άλλα πράγματα. Ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης, της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια. Μετά από ότι έμαθα πέθανε το μωρό και τελευταία η Τζωρτζίνα. Ισχυριζόταν αυτά, ότι της έχει κάνει μάγια συγγενικό πρόσωπο του Μάνου», κατέληξε η χαρτορίχτρα.