Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού λίγα λεπτά πριν, εξαιτίας των δεδομένων για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ανοίγει τον δρόμο προς την διερεύνηση των θανάτων και των άλλων δύο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Νέες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ αναφέρει πως υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου των δύο κοριτσιών από την Πάτρα και πως αυτά είναι σίγουρα ο πνιγμός, ο οποίος προήλθε από την εισχώρηση κάποιου μαντηλιού στο στόμα των μικρών, σε αντίθεση με την εισχώρηση κεταμίνης, που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ο κ. Λέων, ο ιατροδικαστής της υπόθεσης ανέφερε, μάλιστα, πως: «Υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Οι επίσημες αναζητήσεις της Ρούλας στη google - Tα αποτελέσματα σοκάρουν

Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται Νο1 στις αναζητήσεις αυτές τις ημέρες και θα βρίσκεται μέχρι να υπάρξει τελική ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες, που τις προσάπτονται. Μπορεί για την ώρα να έχει προφυλακιστεί, σε κάθε περίπτωση όμως η έρευνα για εκείνη συνεχίζεται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/4 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής Live News οι αναζητήσεις, που έκανε η μητέρα όσο τα παιδιά της ήταν στη ζωή και ειδικά η μικρή Τζωρτζίνα. Πιο αναλυτικά, βρέθηκαν ως λέξεις κλειδιά ναρκωτικές ουσίες αλλά και η περίφημη κεταμίνη.