Πάτρα: Ανατροπή για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς - «Δεν έχει αποτεφρωθεί»

Νέες αποκαλύψεις στον αέρα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ανατροπή για την εκταφή της σπιτονοικοκυράς - «Δεν έχει αποτεφρωθεί»

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές. Δημοσιογράφοι και Αρχές ερευνούν κάθε ανεξιχνίαστο κομμάτι των θανάτων των 3 κοριτσιών, ενώ πλέον κάτω από το μικροσκόπιο βρίσκεται και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας

Για τον θάνατο της άτυχης 69χρονης έκανε μια νέα αποκάλυψη στον αέρα του «Πρωινού» ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης. Ενώ ήδη έχουν βγει στον αέρα πολλές μαρτυρίες φωτιά που καίνε την Ρούλα. (Δείτε εδώ)

«Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς μάλλον δεν θα γίνει σήμερα, καθώς η αστυνομία ερευνά τους φακέλους που έχουν πάει και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, μέσα από τους οποίους έχουμε μάθει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 η γυναίκα μπήκε με πυρετό στο νοσοκομείο και στις 12 του μήνα κατέληξε. Αυτό που μελετά η αστυνομία είναι τα αίτια του θανάτου. Υπάρχει μια υποψία των αστυνομικών και διερευνάται. Έχει δοθεί η εντολή προκειμένου να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος.

Στο μεταξύ, ένα ακόμα μυστήριο έχει να κάνει με την ημερομηνία θανάτου που αναγράφεται στον τάφο. Ενώ απεβίωσε στις 12 του μήνα, η επιγραφή γράφει 13. Σχετικά με τη φωτογραφία ενός άνδρα που ήταν πάνω στον τάφο της σπιτονοικοκυράς, πρόκειται για φωτογραφία που ήταν στο διπλανό μνήμα η οποία έπεσε κατά την εκταφή.

«Δεν έχει αποτεφρωθεί η σπιτονοικοκυρά, βρίσκεται μέσα στον τάφο», τόνισε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της Ρούλας

Για 5 ολόκληρες ώρες κατέθετε ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα την Δευτέρα 4/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και τελικά αποφασίστηκε η προφυλάκιση της. Μετά όμως, από έντονες αντιδράσεις των φυλακισμένων γυναικών, τελικά η Ρούλα οδηγείται σήμερα 5/4 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως κακά τη μαραθώνια απολογία της, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα επέμεινε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022, οπότε και κατέληξε.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της 33χρονης φέρεται πως δεν έπεισαν, ενώ στη συνέχεια φέρεται πως ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αφήσει αιχμές εναντίον του.

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως είπε η Κέλλυ Χεινωπόρου στο «Πρωινό», ο Μάνος συζητά με τον δικηγόρο του και όλα δείχνουν πως όταν κληθεί να καταθέσει θα στηρίξει αυτό που υποστηρίζουν οι Αρχές. Ότι δηλαδή η Ρούλα σκότωσε με κεταμίνη την κόρη τους, Τζωρτζίνα.