Τραγωδία Πάτρα: «Τον πήρε τηλέφωνο και...» - Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας για το τηλεφώνημα προς τον Μάνο

«Η Ρούλα τηλεφώνησε στον Μάνο και δεν το σηκώνει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Τον πήρε τηλέφωνο και...» - Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας για το τηλεφώνημα προς τον Μάνο

Μετά από την εντολή των αρχών για εκτενή έρευνα στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς, αλλά και τις δύσκολες ώρες που περνά στο περιβάλλον των φυλακών, η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως αποκαλύπτει ο συνήγορος υπεράσπισης της, καλεί τον Μάνο Δασκαλάκη, ωστόσο αυτός δεν της το σηκώνει ποτέ.

Απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του, ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διαζύγιο, στην εκπομπή Live News την Τρίτη 5/4.

Ο Μάνος δεν της σηκώνει το τηλέφωνο

«Η Ρούλα τηλεφώνησε στον Μάνο και δεν το σηκώνει» δήλωσε στο Mega, προσθέτοντας ότι η 33χρονη αισθάνεται απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. «Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», είπε ο κ. Παπαδόπουλος σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που θέλει να καταθέσει η 33χρονη, δηλώντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του συζύγου της.

«Αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη».

«Συνεργάζεται με την αστυνομία για να...»

Τις τελευταίες ημέρες βγαίνουν διαρκώς πρόσωπα και μοιράζονται εμπειρίες και σκέψεις τους σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα αλλά και για όσα καταλογίζονται στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Έτσι λοιπόν, μέσα από το Super Κατερίνα ακούστηκε η φωνή άλλου ενός μάρτυρα το πρωί της Τρίτης 5/4.

Ο άνδρας μετέφερε ως αρκετά στενός φίλος του Μάνου τις σκέψεις του καθώς από νωρίς αντιλαμβανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Πιο αναλυτικά, δε μπορούσε να αντιληφθεί την στάση του πατέρα, που αγαπούσε απίστευτα τα παιδιά του και όπως δήλωσε πιθανόν να είχε συνεργασία με την αστυνομία, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια της Ρούλας.

«Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου και ενώ δεν ήθελε να μιλάει για τη Ρούλα, άρχισε να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Σαφώς και είχαν επικοινωνία, σαφώς και κάποιες μέρες ήταν και στο σπίτι της διαρκώς, αλλά προς τα έξω δεν ήθελε να μιλάει. Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει και να λέει παντού σχεδόν ότι “η Ρούλα είναι Αγία”.

Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει, ο Μάνος δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη και στάση. Αρχίσαμε έτσι σαν κουτσομπολιό να το συζητάμε μεταξύ μας και να λέμε ότι εδώ, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Μάνος, έτσι όπως τον ξέρουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεργάζεται, να το πούμε απλά, με την αστυνομία.

‘Ήταν τέτοιος ο τρόπος που άρχισε να προσεγγίζει τη Ρούλα, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν μαζί – και προσέξτε το αυτό πολύ καλά – που για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να βγάλουν και οι αρχές αυτό που έψαχναν που δε τους “έδενε”.

Ήταν τέτοιος ο τρόπος που έλεγε και ξαναέλεγε ότι η Ρούλα είναι η καλύτερη μάνα, ότι δεν πιστεύει τίποτα, ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά που εμείς λέγαμε ότι το κάνει για να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να την πείσει ότι είναι μαζί της και να την κάνει να εκτεθεί και να κάνει το “λάθος”.

Άλλωστε η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο που είμαστε σίγουροι ότι αν της πει, “μίλα ειλικρινά και εγώ θα είμαι μαζί σου” εκείνη θα σπάσει και οι αρχές το ξέρουν αυτό πολύ καλά» ανέφερε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.