Τραγωδία Πάτρα: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Πισπιρίγκου - Το σκηνικό στον Κορυδαλλό

Η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και απειλών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Πισπιρίγκου - Το σκηνικό στον Κορυδαλλό

Δύσκολες φαίνεται πως είναι οι ώρες για την Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση αλλά και τη μεταφορά της στις φυλακές του Κορυδαλλού, εφόσον στις φυλακές Ελαιώνα οι κρατούμενες έκαναν ξεκάθαρο πως δεν την θέλουν εκεί. Μετά τη διάψευση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις πληροφορίες πως χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο, ήρθαν στο φως λεπτομέρειες από την μεταφορά της.

Με βρισιές και απειλές την "υποδέχτηκαν" στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr, η 33χρονη μόλις μπήκε στις φυλακές και μετά την άγρια αποδοκιμασία της από τις συγκρατούμενές της, με βρισιές, αποδοκιμασίες αλλά και εκτόξευση απειλών για τη ζωή της, ξέσπασε σε επεισόδιο βάζοντας τα κλάματα. Για το λόγο αυτό, την μετέφεραν προληπτικά στο αναρρωτήριο, ενώ την ίδια ώρα, στον χώρο βρίσκεται μάλιστα και η ειδική ομάδα του Μεταγωγών προκειμένου να της χορηγηθεί ανά πάσα στιγμή, εάν κριθεί αναγκαίο ιατρική βοήθεια.

Με μεγάλο κρεβάτι, τηλεόραση και... - Αυτό θα είναι το υπερλουξ κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Σε vip κελί στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα φυλάσσεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα από εισαγγελέα και ανακρίτρια και μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, με τα μέτρα να είναι δρακόντεια -δείτε εδώ βίντεο από την μεταφορά της-. Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μείνει σε καραντίνα για δύο μέρες, όμως προβλέπει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό και έπειτα θα μεταφερθεί σε ειδικό κελί, στο οποίο θα είναι μόνη της.

Μάλιστα, θα προαυλίζεται μόνη της, για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με συγκρατούμενές της. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σφακιανάκης, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μετέφερε την εικόνα του κελιού στο οποίο θα διαμένει η 33χονη. Το κελί παραπέμπει περισσότερα σε ένα υπερλούξ δωμάτιο, με άνετο κρεβάτι, μεγάλη τηλεόραση, μεγάλο παράθυρο κ.α.