Τραγωδία Πάτρα: Στην φόρα νέες αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στην φόρα νέες αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση πως η ανακρίτρια ζήτησε άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αναφορικά με τη υπόθεση στην Πάτρα καθώς το πανελλήνιο έχει μείνει να παρακολουθεί το τι συμβαίνει με κομμένη την ανάσα.

Από τα άλλη, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς αλλά και για τον τρόπο που έφυγε από την ζωή. Η Ευγενία Κούτρα ήταν συνταξιούχος φιλόλογος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, εξού και φωτογραφία της μπροστά στον πράσινο πίνακα, από μια σχολική γιορτή.

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Οι πληροφορίες για την σπιτονοικοκυρά από την Πάτρα

Πως συνδέεται ο γάμος των γονιών με την καταγγελία για κακοποίηση;

Μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση των γονιών και τις ημερομηνίες των θανάτων των τριών παιδιών, μία ακόμα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη έφερε στο φως το T-live, το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, σχετικά με την καταγγελία που είχε γίνει για την φερόμενη κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ιάσονας Τσόλης που βρίσκεται στην Πάτρα για την εκπομπή του Alpha, οκτώ ημέρες πριν από τον γάμο του εν διαστάσει ζευγαριού, κοινωνικός λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι στην Πάτρα μετά από καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας που ήταν τότε μόλις εννέα μηνών.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε στα τέλη Αυγούστου 2014 στο Χαμόγελο του παιδιού, το οποίο ακολούθως ενημέρωσε τον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Πατραίων.

Στις 26 Σεπτεμβρίου λοιπόν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας κοινωνικός λειτουργός και οκτώ ημέρες μετά πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού. Τα ευρήματα δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά της οικογένειας. Η έκθεση των κοινωνικών λειτουργών, σύμφωνα με το T-live απεστάλη στην Εισαγγελία Ανηλίκων Πατραίων, τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, δηλαδή στις 8 Οκτωβρίου.