Τραγωδία Πάτρα: Ραγίζει καρδιές το σκίτσο έξω από το σπίτι της Ρούλας και του Μάνου

Τι απεικονίζει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ραγίζει καρδιές το σκίτσο έξω από το σπίτι της Ρούλας και του Μάνου

Έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και εδώ μπορείτε να δείτε πως ήταν το πρώτο της 24ωρο εκεί, και του Μάνου Δασκαλάκη πλήθος κόσμου περνά για να αφήσει ένα λουλούδι ή κάτι συμβολικό στην πόρτα του, στη μνήμη των τριών κοριτσιών που έχασαν άδικα τη ζωή τους.

Το συγκλονιστικό σκίτσο έξω από το σπίτι της Ρούλας και του Μάνου

Μία εικόνα που συγκλονίζει, είναι ένα από τα σκίτσα που κόλλησαν στον τοίχο του σπιτιού, το οποίο έχει πάνω του σχηματισμένα τρία μικρά αγγελάκια που παρακολουθούν από τον ουρανό την μητέρα τους να συλλαμβάνεται και φωνάζουν "Μαμά;;;".

Η εικόνα αυτή προκαλεί ανατριχίλα και περιγράφει το πως μπορεί να ένιωθαν αυτά τα παιδιά για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Μία μητέρα κατηγορείται για τον φόνο των παιδιών της και η ψυχή τους δεν μπορεί να ηρεμήσει μέχρι να βγει στο φως η αλήθεια.

«Ο θάνατος της Μαλένας θα καταδείξει τους δράστες» - Κόλαφος ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», επικεντρώθηκε στους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών. Τονίζοντας μάλιστα πως τα ευρήματα δείχνουν πως τόσο τα αίτια του θανάτου της Μαλένας όσο και της Ίριδας αποδίδονται σε ασφυκτικό θάνατο.

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανέδειξε και νέα στοιχεία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η οποία μάλλον δεν κατέληξε από καρκίνο.

«Ακούγοντας την διελεύκανση της υπόθεσης του θανάτου της Τζωρτζίνας αλλά και τις εύλογες αντιδράσεις μίας γυναίκας κατηγορούμενης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά, μιλώντας για την Ίριδα. Έχουμε τον θάνατο της Ίριδας, του μωρού 6,5 μηνών, το οποίο καταλήγει στο σπίτι και δεν έχουμε παρέμβαση νοσηλευτικού προσωπικού.

Έχουμε επιβεβαιωμένα δημόσια ότι στον χώρο βρίσκονταν 2 άτομα και έχουμε εντονότατα ευρήματα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Είναι τόσο εκκωφαντικά τα ευρήματα για το δεύτερο παιδί και έτσι θα ξεκλειδώσει και τον θάνατο της Μαλένας, οι μηχανισμοί θανάτου συνδέονται. Στο δεύτερο παιδί έχουμε τέτοιες συνθήκες θανάτου που θα μας οδηγήσουν στους δράστες», ανέφερε αρχικά.

«Μεσολάβησαν αρκετά πράγματα, τα οποία ξεκαθάρισαν και την όποια αμφιβολία. Ακούσαμε μία θεράπουσα ιατρό του βρέφους η οποία εξέτασε το παιδί καρδιολογικά και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα. Η παθολογοανατόμος μη βρίσκοντας κάτι απέδωσε λανθασμένα μία παθολογία.

Έχει ολοκληρωθεί ένας γενετικός έλεγχος και έχει αποκλειστεί το γονιδιακό ή γενετικό πρόβλημα. Τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα για τον θάνατο των δύο παιδιών και ειδικά στην Ίριδα. Εκτός από το εύρημα στην καρδιά, έχουμε και το πνευμονικό οίδημα, έχουμε και αλλοιώσεις στον εγκέφαλο οι οποίες προήλθαν από στέρηση οξυγόνου στην Ίριδα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.