Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής - Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Έφυγε σε ηλικία 80 ετών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής - Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής του θρυλικού Volare, Bobby Rydell, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, τον θάνατό του επιβεβαίωσε ο θρύλος του ραδιοφώνου, Jerry Blavat, που ήταν πολύ στενός φίλος του. Από την ζωή έφυγε επίσης και ο φωτογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Patrick Demarchelier.

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής

Λίγα λόγια για τον Bobby Ryller

Σύμφωνα με το Variety ο τραγουδιστής, ο οποίος θα είχε γενέθλια στις 26 Απριλίου, πέθανε σε ηλικία 79 ετών με την αιτία θανάτου του να είναι η πνευμονία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του οι επιπλοκές που του προκάλεσε η πνευμονία δεν σχετίζονται με τον κορονοϊο

Εκτός από το Volare ο Bobby Rydell ήταν γνωστός και για το τραγούδι Wild One ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Ann-Margret, Dick Van Dyke και Janet Leigh στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία Bye Bye Birdie.

Ο Rydell είχε υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση το 2012 ενώ ο ίδιος είχε εξελιχθεί σε μεγάλο υποστηρικτή των μεταμοσχεύσεων βοηθώντας μη κυβερνητικές οργανώσεις που στήριζαν οικογένειες που αναζητούσαν μοσχεύματα.