«Ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ...» - Ο Κατερινόπουλος ξέσπασε για την εμφάνιση του Μάνου στα δικαστήρια

«Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ...» - Ο Κατερινόπουλος ξέσπασε για την εμφάνιση του Μάνου στα δικαστήρια

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη 7/4 αναφερόμενος φυσικά στο ζήτημα της Πάτρας, που αποτελεί πρώτο θέμα αυτή την περίοδο. Ο πρώην ταξίαρχος έχει σχολιάσει όλες τις εξελίξεις και έτσι αυτή τη φορά δε μπόρεσε να μην σχολιάσει την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια, κάτι για το οποίο αντέδρασε έντονα το twitter.

Δεν στάθηκε μόνο στα ρούχα που παρέπεμπαν σε κάποιον star αλλά και στο ύφος και τις λέξεις που χρησιμοποίησε έξω από τα δικαστήρια. Δε θέλησε να τον κατηγορήσει για κάτι παρά μόνο να αποδοκιμάσει την στάση του.

Oι δηλώσεις του Κατερινόπουλου για την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του» είπε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στο Star. «Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη καθαρά νομική» συνέχισε και πρόσθεσε: «Δεν τον κατηγορούμε για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου, πικραμένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια».

Τέλος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε την άποψη πως τα όσα είπε τα είχε προετοιμάσει από πριν. «Η έκφραση και η αλληλουχία των λέξεων δείχνουν ότι ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

«Λες και πάει για το X-Factor...» - Η Τσιμτσιλή ''άδειασε'' την εμφάνιση του Μάνου στο δικαστήριο

Την Πέμπτη 7/4 λίγες ώρες πριν παρευρεθεί στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να καταθέσει για δεύτερη μέρα στην ανακρίτρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για εκείνον. Η παρουσιάστρια όπως και πολύς κόσμος στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν το ενδυματολογικό κομμάτι και την συνολική εμφάνιση του Μάνου.

Στο συναίσθημα που απουσίαζε στάθηκε η ίδια, καθώς μέσα από την εκπομπή της έχει δει πολλούς πατεράδες να έχουν χάσει τα παιδιά τους, σε καμία περίπτωση όμως δεν είχαν παρευρεθεί με ανάλογο ύφος και στάση.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.