«Έβρισκε μηνύματα από κάποιες, είχαν...» - Άγνωστες πτυχές για τη ατέλειωτη ζήλεια της Ρούλας προς τον Μάνο

«Δεν ξέρω αν η Ρούλα ήταν καλή μάνα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έβρισκε μηνύματα από κάποιες, είχαν...» - Άγνωστες πτυχές για τη ατέλειωτη ζήλεια της Ρούλας προς τον Μάνο

Ένας ακόμα φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού από την Πάτρα κατέθεσε τη δική του εικόνα για τη σχέση τους, την Πέμπτη 7/4 στο Super Κατερίνα. Είναι σημαντικό πριν βγει η τελική γνωμάτευση να έχει γίνει ξεκάθαρος ο λόγος, που η μητέρα έπραξε με τον όποιον τρόπο , καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της κόρης της.

Η ζήλεια και οι ακρότητες είναι κάτι που ακούγεται συχνά για τη Ρούλα, μιας και η γυναίκα είχε πολύ συγκεκριμένη εμμονή. Όχι μόνο δεν άλλαξε αυτό στα χρόνια αλλά από ότι φαίνεται έγινε πολύ πιο έντονη για τα μάτια του Μάνου.

Η απίστευτη ζήλεια της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον άντρα της

«Δεν ξέρω αν η Ρούλα ήταν καλή μάνα, για το παιδί πολλές φορές, το Τζωρτζινάκι γινόταν μπαλάκι ανάλογα με το πως πήγαινε η σχέση της με τον Μάνο, τσακωνόταν με τον Μάνο, έβρισκε μηνύματα από κάποιες, είχαν προστριβές, το παιδί ή το πήγαινε στην αδερφή της ή στη μάνα της ή το πήγαινε ο Μάνος στους δικούς του, πριν το παιδάκι αρρωστήσει είχε τέτοιες συμπεριφορές».

Και πρόσθεσε: «Είχε εμμονή τα πάντα γύριζαν γύρω από τον Μάνο. Εκείνος το εκμεταλλευόταν πολλές φορές, σαφέστατα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήξερε ότι εκείνη του είχε παθολογική αγάπη».

«Φοβάμαι για τη ζωή της...» - Βόμβα από τον δικηγόρο της Πισπιρίγκου για τη σωματική της ακεραιότητα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Παπαδόπουλος μίλησε την Πέμπτη 7/4 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις ανησυχίες του για την πελάτισσα του. Είναι γεγονός πως η γυναίκα αποτελεί μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη για τη σωματική της ακεραιότητα υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος δήλωσε πως διακατέχεται από αίσθημα φόβου ειδικά με τα όσα βλέπει να αναπαράγονται στα μέσα ενημέρωσης. Η δήλωση ωστόσο συγκρατούμενης της μητέρας, δίνει μια πολύ καλή εικόνα του τι συμβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά το αίτημα για της χορήγησης προστασίας έχει γίνει δεκτό. Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια έδωσε απάντηση η Ρούλα, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ προέβαλε και τους δικούς της ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική».

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη ζωή της, σημείωσε πως «με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».