«Είναι μυθομανής, του αρέσει να βγαίνει στα κανάλια» - Παλιός συμμαθητής του Μάνου τον έκραξε δημόσια

«Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι μυθομανής, του αρέσει να βγαίνει στα κανάλια» - Παλιός συμμαθητής του Μάνου τον έκραξε δημόσια

Μια νέα μαρτυρία για το πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη 7/4 μέσα από την εκπομπή Love it. Ένας παλιός συμμαθητής του πατέρα από την Πάτρα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και κάνει γνωστές πτυχές του, από την εποχή που ήταν εργένης.

Σύμφωνα με τα λόγια του ήταν πάντας εκκεντρικός και ήθελε να απασχολεί με την εμφάνιση του και έτσι λοιπόν εξήγησε την επιλογή των ρούχων, που έκανε την ημέρα της κατάθεσης του. Όσο για τις σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν πάντα έντονες και φανερές κάτι που εξηγεί την παθολογική ζήλεια της Ρούλας.

Παλιός συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη τον ''αδειάζει'' δημόσια

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του. Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου.

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

Τραγωδία Πάτρα: «Αυτόν να προσέξετε, πάει να τη βγάλει λάδι...» - Οι αιχμές των γειτόνων για τον Δασκαλάκη

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στη συμβίωσή τους, μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 7/4 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι γείτονές τους. Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλα αυτά γινόντουσαν στο διπλανό σπίτι χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα και υπόνοια κάποιοι.

«Ακούγαμε κραυγές, φωνές. Από το μεγάλο παιδί πολλές κραυγές. Για την κακοποίηση που άκουγα, εμείς τα ακούγαμε αυτά, αλλά δεν περιμέναμε ότι είναι… Ωχ, μη, κάθε μέρα. Ή το χτυπούσαν ή το κακοποιούσαν.

Αν δεν συλληφθεί κι αυτός, μας πάει να… Γιατί είναι πολύ σκληρός. Είναι συνένοχοι και οι δύο και αυτός πάει να τη βγάλει λάδι. Προσέξτε αυτόν παιδιά. Αυτή τον φοβόταν μάλλον», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μια άλλη γειτόνισσα είπε στην Super Κατερίνα: «Είναι αδιανόητο, δεν το χωράει ανθρώπινο μυαλό αυτό το πράγμα. Τα σπίτια δεν έχουν μόνωση εδώ, ακουγόταν το παραμικρό. Είμαι σοκαρισμένη, ειλικρινά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι όλα αυτά γινόντουσαν στο διπλανό σπίτι και δεν είχαμε πάρει είδηση τίποτα.

Εγώ ξέρω ότι πλήρωναν ενοίκιο, αλλά τη φρόντιζαν. Εμείς δεν την είχαμε δει και δεν την είχαμε ακούσει ποτέ, ούτε το όνομά της δεν ξέραμε, το μάθαμε από τους δημοσιογράφους».