Τραγωδία Πάτρα: Τι ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου το δικηγόρο της μόλις την επισκέφθηκε - Λίγο πριν το αίτημα της αποφυλάκισης

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Τι ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου το δικηγόρο της μόλις την επισκέφθηκε - Λίγο πριν το αίτημα της αποφυλάκισης

Λίγες ώρες πριν προβεί σε αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου, έτοιμη να δεχτεί όποιους όρους της υποβάλλουν, Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη δείχνει να μην καταλαβαίνει πως τα τρία της παιδιά δεν είναι πλέον στη ζωή, καθώς μιλά για αυτά σε χρόνο ενεστώτα και ζητά από τον δικηγόρο της να πάει κοντά τους.

Τι ρώτησε τον δικηγόρο της η Ρούλα Πισπιρίγκου;

«Δείχνει να είναι χαμένη σε έναν παράλληλο κόσμο που έχει φτιάξει η ίδια, σαν μια άμυνα που έχει χτίσει για τον εαυτό της. Ένα κάστρο με την ίδια να αποκρούει κάθε κατηγορία και να φαντασιώνεται έναν κόσμο όπου κάποιοι άλλοι έκαναν κακό στα παιδιά της, χωρίς τη δική της συμμετοχή» υποστηρίζουν πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το MEGA, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον δικηγόρος της μόλις την επισκέφτηκε στο ισόγειο των φυλακών είναι: «Πότε θα βγω;» ενώ ανέφερε πως πρέπει να δημιουργηθεί μία τεχνική έκθεση από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα εξετάσουν τα ιατρικά δεδομένα που υπάρχουν ήδη στη δικογραφία, να ελέγξουν για τυχόν αντιφάσεις και βάσει αυτής της έκθεσης να κάνουν το αίτημα αποφυλάκισης.

«Φοβάμαι για τη ζωή της...»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Παπαδόπουλος μίλησε την Πέμπτη 7/4 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις ανησυχίες του για την πελάτισσα του. Είναι γεγονός πως η γυναίκα αποτελεί μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη για τη σωματική της ακεραιότητα υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος δήλωσε πως διακατέχεται από αίσθημα φόβου ειδικά με τα όσα βλέπει να αναπαράγονται στα μέσα ενημέρωσης. Η δήλωση ωστόσο συγκρατούμενης της μητέρας, δίνει μια πολύ καλή εικόνα του τι συμβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η ψυχολογική κατάσταση της κας Πισπιρίγκου είναι άσχημη, οι συνθήκες είναι αυτές που προβλέπονται κανονικά από τη νομοθεσία, δεν υπάρχει κάποια παρεκτροπή. Όσον αφορά το αίτημα για της χορήγησης προστασίας έχει γίνει δεκτό. Σε οποιοδήποτε ερώτημα τέθηκε από την ανακρίτρια έδωσε απάντηση η Ρούλα, ενώ έδωσε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ενώ προέβαλε και τους δικούς της ισχυρισμούς σχετικά με τον χρόνο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και με τον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμα, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. «Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική».

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη ζωή της, σημείωσε πως «με όλα αυτά που βλέπω στα Μέσα κι εγώ φοβάμαι για τη ζωή της».